Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Πάμε Ευαγγελισμό!!!!

Πάμε Ευαγγελισμό λοιπόν!! Αύριο 21:00 ΟΛΟΙ η φίλαθλη Λάρισα, όλη η πόλη, όλος ο νομός πρέπει, επιβάλετε και κρίνεται αυτονόητο να είναι εκεί.
Διεκδικούμε το δίκαιο. Απαιτούμε ότι με μεθοδεύσεις μας στέρησαν όλο το χρόνο.
Δεν περισσεύει κανείς. Το κάνουμε για την ΑΕΛ...



Share

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

larisa87:κουρσαρε εισαι ΜΕΓΑΛΟΣ κωλοτουμπασς!!!!
Οταν σου έλεγα να βγουμε στους δρομους ,ησουν καθετος....τωρα;;;;;

vissini coursaros είπε...

Έχω την εντύπωση πως στο χω ξαναγράψει αλλά η επανάληψη είναι μήτηρ μαθήσεως. Αφού σε χαλάω γιατί με διαβάζεις?
Και κάτι ακόμα. 1ο Ήμουν κάθετος γιατί τότε δεν είχαν βγει η 100000 σελίδες με τα στημένα. Εσύ το ήξερες από τότε? Βγήκε κανένας για τις αδειοδοτήσεις?
2ο Αν μετά από όλες τις μεθοδεύσεις που βλέπουμε να γίνονται σε επίπεδο ΕΠΟ και Σούπας λινκ εξακολουθούσα να λέω πως πρέπει να μη βγούμε στους δρόμους τότε δεν θα ήμουν ΑΕΛ.
και 3ο Εγώ θα βγω στους δρόμους για την ΑΕΛ, και για κανένα πρόσωπο, εσύ?

Τόλιος είπε...

Σε αυτήν την περίπτωση ο κουρσάρος έχει δίκιο δεν γινόταν να βγούμε στους δρόμους τότε για τις αδειοδοτήσεις όπως και να χει.Το θέμα είναι να ενωθούμε για δυναμικές κινητοποιείσεις τώρα που αποκαλύυθηκε το στήσιμο που φάγαμε.Δεν το χωράει το μυαλό μου βρίσκω κόσμο έξω και έχει ξενερώσει άγρια πληρώναμε τόσα χρήματα για κάτι που ήταν προσχεδιασμένο? Δώσαμε και δίνουμε λεφτά απο το υστέρημα μας όλοι για την κάυλα μας(ΑΕΛ), κάποιοι έμειναν χωρις δουλειά και δεν τη παλεύουν για να μας δουλεύουν οι πεομαριδάκηδες ε όχι ρε πούστη δεν το ανέχομαι.Απλά είναι δύσκολο να αλλάξει κάτι ίσως αν αντιδρούσε πολύς κόσμος κάτι να γινόταν, τώρα αφού οι μισοί είναι πρόβατα και οι άλλοι τσιράκια.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ,ΟΤΑΝ ΒΟΥΤΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΛΑΖΕΚ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΩΝΑΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΗΛΑ.ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΤΑ 999 ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΗΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΑΛΛΑ ΤΟ 1 ΛΑΘΟΣ ,ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΓΑΡΓΑΡΕΣ

vissini coursaros είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε των 12:11 θέλεις εσωστρέφια? οκ... φταίνε οι διαιτητές για το ότι δεν είχαμε δεξί μπακ, το ότι δεν είχαμε αμυντικό χαφ, το ότι δεν είχαμε προπονητή την πιο κρίσιμη περίοδο, αν εδώ που τα λέμε μάλλον τώρα προσέλαβε τον 1ο, το ότι βαριόταν, το ότι άφηνε το μπέο να αλωνίζει στο αρένα, για το ότι δεν ενίσχυσε ουσιαστικά την ομάδα το Γενάρη, να γράψω και άλλα??????????? να πω για την διοίκηση του ενός? να πω για την διοίκηση από την γλυφάδα? να πω πως ακόμα δεν έχουμε τεχν, διευθυντή? να γράψω πως ακόμα διοικούμε από γλυφάδα? πόσα ακόμα να γράψω?