Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Το Γκάζι στο Πάτωμα......

Καλές οι χαρές, τα πανηγύρια, η δικαίωση, η παραμονή κλπ κλπ. Είναι ώρα για δουλειά όμως πια. Αν η διοίκηση δεν πατήσει τέρμα το γκάζι τώρα όσο υπάρχει ακόμα χρόνος, ώστε να ενισχύσει την ομάδα με ποιοτικούς και ενδεκαδάτους ποδοσφαιριστές, (όχι κατ' ανάγκη ονόματα, τα είδαμε και αυτά χρόνια τώρα), θα έχουμε πρόβλημα. Γνωρίζουμε όλοι πως η προετοιμασία για ένα αθλητή είναι το Α και το Ω για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας στα παιχνίδια της χρονιάς. Τώρα υπάρχει ακόμα χρόνος, (λίγος), ώστε η ομάδα να ενισχυθεί πραγματικά, και να εμφανιστεί δυνατή μέσα στο γήπεδο.

Μη γελιόμαστε, φέτος ίσως η χρονιά να είναι πιο δύσκολη από την προηγούμενη, φέτος όλοι τους θα τα έχουν μαζί μας επειδή δικαιωθήκαμε και έτσι το έργο θα ναι πιο δύσκολο.
Δε πρέπει ο μεγαλομέτοχος να επαναπαυθεί στις δάφνες της δικαίωσης, και να εξακολουθήσουμε να βλέπουμε αυτό το πράγμα που μόνο ΑΕΛ δεν ήταν, τα τελευταία χρόνια. Καθυστερήσεις και ελλείψεις την πρώτη χρονιά ενός πραγματικού προπονητή, αν είμαστε σοβαροί δεν πρέπει να υπάρξουν.

ΥΓ: Πόσες ακόμα ευκαιρίες θα χεις για να ενωθούμε πραγματικά?? Φέτος σου δόθηκαν πολλές, άρπαξε έστω την τελευταία... άκου τον κόσμο, δεν θα βγεις χαμένος, από όλες τις πλευρές, και στήριξη θα χεις και γεμάτο γήπεδο, και φράγκα από τα εισιτήρια με προσιτές τιμές..... 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: