Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Kαι Άλλοι Λόγοι Για να Κλαίμε

Πραγματικά όταν βλέπεις και διαβάζεις αυτά τα θέματα σου έρχεται να κάνεις μπάμ..... Μπαίνω αμέσως στο ψητό! Διαβάζω στο gazetta.gr και το χτύπημα είναι διπλό.... Και εξηγούμε. To πρώτο άρθρο λοιπόν της συγκεκριμένης ιστοσελίδας αναφέρεται στο Προπονητικό Κέντρο Απήλιον. Ο τίτλος του άρθρου? "Υπάρχει και άλλος Αθλητισμός" Που αναφέρεται? Στην παρακαταθήκη που άφησε ο πρώην πρόεδρος του Πανιωνίου, στον σύλλογο του, και δεν είναι άλλο από ένα απίστευτο προπονητικό κέντρο όπου μπορούν να γυμνάζονται τα παιδιά του συλλόγου τους.
Όλων των αθλημάτων... Δυστυχώς τέτοιες προβλέψεις για τα δικά μας παιδιά και τους γονείς τους δεν υπάρχουν στη Λάρισα.... Πιθανότατα δεν μπορεί να βρεθεί ο χώρος μιας και η πόλη μας είναι πυκνοκατοικημένοι και δεν μπορούν να βρεθούν τα κατάλληλα στρέμματα..... Διαβάστε και δείτε εδώ: http://www.gazzetta.gr/article/item/206792-uparhei-kai-o-allos-athletismos Πραγματικά άξιο θαυμασμού!!!
Φυσικά και στην έκταση που παραχωρήθηκε στην Γήπεδο ΑΕ υπήρχε πρόβλεψη να γίνει ξενοδοχείο 100 κλινών, όπου θα μπορούσαν να φιλοξενηθούν παιδιά των ακαδημιών μας, αλλά βλέπεται προτιμήθηκαν οι εμπορικοί χώροι....
Πάμε τώρα στο επόμενο. Πάλι από το gazetta.gr, Αυτή τη φορά η ομάδα που φαίνεται να βάζει γυαλιά σε πολλούς είναι ο νεοφώτιστος στην super league Παναιτωλικός, το συγκεκριμένο άρθρο  δεν αφορά τους χώρους του προπονητικού τους κέντρου που και αυτούς αν τους δείτε θα πάθετε http://www.gazzetta.gr/article/item/206593-stolidi-tou-agriniou-pics αλλά τις φωτογραφίες που έχουν από τις εργασίες που γίνονται στο γήπεδο. Οι φωτογραφίες βέβαια που με έκαναν να σκάσω είναι αυτές από την μπουτίκ τους....... Πληθώρα εμπορευμάτων για τους Fans, από τάβλι μέχρι την μασκότ τους,και τόσα τόσα άλλα.. (αλήθεια τον  ΑΕΛΑΡΑ γιατί δεν κάναμε ποτέ σε κούκλα εμείς? και γιατί έπαψε η παρουσία του στο νέο γήπεδο?) δείτε εδώ και πείτε μου.... http://www.gazzetta.gr/article/item/206934-ergotaxio-klouvi-pics
Είναι μετά να μην κλαίμε... ε?? 



Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γιατι αναρωτιεσαι.ειναι απλο.........εκει ο προεδρος τους ,ζει στην πολη,και ασχολειται καθημερινα μετην ομαδα του......εδω?????

Ανώνυμος είπε...

εδώ κοιτάνε να κλείσουν συναυλίες στο γήπεδο, και να πουλάνε τετραπλάσια (στην τιμή) τα πράγματα στην μπουτίκ!!!!!!! ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ ΤΟ LIFE STΥIL ΚΑΙ Η ΓΚΛΑΜΟΥΡΙΑ. ουστ!!!!ΡΕ που την κατάντησαν την ΑΕΛ. COURSARE πέστα ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!