Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Πάντος (Α)καίρου

Διαβάζοντας τον Themujic  στο Olavissini.gr πριν λίγες μέρες και συγκεκριμένα εδώ www.olavissini.gr/%CE%B1%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B1/%CE%BF-%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%B5%CE%BB/ ψύλλοι στα αυτιά μας μπήκανε μιας και ο τίτλος του άρθρου θορύβησε πολλούς, το δε όνομα που ανέφερε η ανάρτηση (πτου κακά δεν το ξαναγράφω!), και το πιθανό ενδεχόμενο άφιξης του στην Λάρισα, σε συνδυασμό και με την συνεργασία της ΠΑΕ με τον Μπονόβα, εξόργισε πολλούς στα Λαρισαικά cafe.
Οι δημοσιογράφοι  των ραδιοφώνων έλεγαν χαρακτηριστικά, πως δεν βγαίνει από πουθενά το συγκεκριμένο όνομα, (χωρίς να το αναφέρουν), προσπαθώντας να καθησυχάσουν όσους δικαιολογημένα ρωτούσαν και ξανά ρωτούσαν με sms mms, msn, vsm klp klp.
Εμένα με έπιασε κρύος ιδρώτας, θυμόμουν πως  κάπου το είχα πει.... και όταν δημοσιεύτηκε το άρθρο με πήρε τηλέφωνο φίλος, (που το χαμε συζητήσει), και επί δίωρου κουβεντιάζαμε το θέμα.
Ευτυχώς!!!! Διαβάζοντας σήμερα την αποστολή του ΠΑΣ στην οποία εμπεριέχεται το συγκεκριμένο όνομα, ανακουφίστηκα........ ελπίζω και σεις...



Share

1 σχόλιο:

Τόλιος είπε...

Και 'γώ τρόμαξα όταν είδα τον τίτλο τότε αλλά όταν είδα ότι ήταν άρθρο ενός απο τα παιδιά του olavissini ηρέμησα. Αφού ξέρεις το ύφος που γράφουνε δεν έπρεπε να σε τρομάξει τόσο παρά μόνο απ'τον τίτλο του άρθρου. Θα μου πείς τόσα έχουμε δει απο αυτή τη διοίκηση τους έχει φοβηθεί το μάτι μας........