Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Τα Κουκιά

Η πιο σημαντική μέρα έφτασε.... το τι θα γίνει από σήμερα και έπειτα είναι θέμα εκείνων οι οποίοι καλούνται να πάρουν τις αποφάσεις.
Ο κόμπος είναι εδώ και καιρό στο χτένι.... δεν έφτασε σήμερα, χρόνια τώρα. Ο γόρδιος δεσμός, όπως μας έχει διδάξει η ιστορία δεν λύνεται... Κόβεται... Θα τον κόψουν? θα δείξει...
Ας δούμε λοιπόν τα "κουκιά" του καθενός στην σημερινή συνεδρίαση της Λίγδας που ο πρόεδρός της ζήτησε να καταργηθεί και να γυρίσει το πρωτάθλημα στην ΕΠΟ. Δηλαδή ο ίδιος ο πρόεδρος της κινείται αντίθετα από το σκοπό που πρέπει να υπηρετεί ως πρόεδρος της.

Έχουμε και λέμε λοιπόν.: ολυμπιακός πειραιώς, βόλου, πανιώνιος, καβάλα, κέρκυρα, εργοτέλης, τρίπολη, παοκ είναι υπέρ της επικύρωσης της βαθμολογίας!! Ναι ναι, καλά διαβάσατε, και ο πάοκ.....
Και από το απέναντι στρατόπεδο υπάρχει η ΑΕΛ η αεκ ( που ο πρόεδρος της δεν θα παραστεί), ο ηρακλής, ο πανσεραικός, και ο πάο.
Ερωτηματικό παραμένει η στάση του Πανόπουλου, που μάλλον θα εμείνη στην θέση του για 20 ομάδες,  και του Σπανού....
Πάντως τα κουκιά δεν βγαίνουν.... και ο χειρότερο είναι πως μετά την επικύρωση αναμένεται να παραιτηθεί και ο Περπινιάδης έτσι ώστε το μπάχαλο να γίνει μεγαλύτερο.
Για αυτό εμείς ως οπαδοί σήμερα πρέπει να γεμίσουμε το Arena, και μετά...... θα δείξει...



Share

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.......

Ανώνυμος είπε...

ki o mpaok re?mathane oti gamiomaste plakwsane ki oi gyftoi!!!

ταμπακιωτης είπε...

γιατι σας εκπλησει η σταση του.αφου ειναι το χειροτερο παραρτημα,και η κακιστη ιμιτασιον του γαυρου.τι περιμενατε???κατι διαφορετικο?????τοσα χρονια τι κανει???δεν συμπλεει στην ουσια με τον σκατογαυρο??????????