Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Λίγη Αναμονή Ακόμη...

Έπειτα από τις εφέσεις που κατέθεσαν η Καβάλα, και ο "γείτονας", και οι οποίες θα εκδικαστούν την Τετάρτη 3 Αυγούστου, μαζί με το δικαστήριο της ΑΕΛ για την επικύρωση της βαθμολογίας, το αποτέλεσμα, θα γίνει γνωστό την Παρασκευή 5 Αυγούστου, εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε ως οπαδοί, είναι λίγη υπομονή.
Ναι εντάξει θα μου πείτε ειδικά εφέτος η υπομονή μας πρέπει να άγγιξε τα όρια της γαϊδουρινής, αλλά, πλέον το βόδι φαγώθηκε, (μεταφορικά και κυριολεκτικά αν στη θέση του συμπαθέστατου κατά τα άλλα ζώου βάλουμε τον αχιλλέα), το μόνο που μας απομένει είναι η ουρά.

Κουράγιο λοιπόν έξι μέρες ακόμη, έτσι ώστε να πανηγυρίσουμε και τυπικά την παραμονή μας.
Ξέρω πως  σ΄ αυτή την ομάδα, και σ' αυτό τον κόσμο, δεν αξίζει ο πανηγυρισμός μιας παραμονής, αλλά πολλά περισσότερα, αλλά βλέπεται εδώ που έφτασαν τα πράγματα ας είναι και έτσι, αρκεί τα 999 ή δε ξέρω γω πόσα λάθη, να μην επαναληφθούν, γιατί τότε πραγματικά η υπομονή θα χει εξαντληθεί. 



Share

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

emas mas symferei pou tha ekdikastei h prosfygh tetarth enw oi telikes apofaseis gia volo,kavala tha vgoun paraskevh?

vissini coursaros είπε...

Ναι οι τελικές αποφάσεις θα βγουν Παρασκευή, σύμφωνα με αυτούς που κάνουν ρεπορτάζ ΕΠΟ.

Ανώνυμος είπε...

egw allo rwthsa.to rwtaw epeidh thn prohgoumenh fora h pae kaigotan na parei anavolh gia na vgoun prwta oi apofaseis.den kserw an fysika ennoouse ths prwtovathmias h tis telikes kai exw pragmatikh aporia panw s ayto.to kalo toulaxiston einai oti sto telos ths epomenhs vdomadas tha kseroume toulaxiston pou tha agwnizomaste.