Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Με μια Δεύτερη Ματιά....

Εκείνο που με ανησυχεί πλέον σοβαρά, είναι πως κανένας νέος παίχτης, ειδικά ξένος, δεν θα έρχεται στην ΑΕΛ γιατί θα φοβάται μη του κόψουμε την μπάλα, όπως πράξαμε πριν κανά δυο χρόνια στον Facundo Para και όπως ετοιμαζόμαστε να κάνουμε στον jan Blazek.
Άσε που ο Κόουλμαν δεν τον ήθελε γιατί 1ον ήταν ξανθός, και αυτός "πάει" μόνο τους μελαχρινούς (στο νησί βλέπετε δεν έχουν ξανθούς), και 2ο από τα dvd που χει δει, κατάλαβε πως είναι προτιμότερος ο
σκορδοπούτσογλου από την τραχανοπλαγιά, παρά ένας παίχτης ο οποίος θα του έβγαζε το λάδι για να τον στρώσει και να μπει στην φιλοσοφία της ομάδας, για να κάνει παπάδες.
Φήμες δε αναφέρουν πως νυχτερινά μαγαζιά της πόλης είναι έτοιμα να κλείσουν την εθνική οδό, απαιτώντας την επιστροφή του έστω και για μία νύχτα, ούτως ώστε να του γίνει η απονομή του "χρυσού μπουκαλιού" της πόλης.
Τέλος από την ΠΑΕ διαρρέεται ότι τα χρήματα(?), που δαπανήθηκαν για την απόκτηση του δεν τους ενδιαφέρουν, καθώς όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει το πόσο large είναι όταν τα πράγματα έχουν να κάνουν με λεφτά. 



Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και υποτιθεται οτι ειναι επαγγελματιες.σκεφτειτε τι μαλακιες θα εκαναν ,αν διοικουσαν ερασιτεχνες....

Ανώνυμος είπε...

ante gamidia re kwlopaidi blazek.opoios den sevetai thn fanela ths AELARAS den exei kamia douleia edw