Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Τελικά ΜΑΣ Δουλεύουν Χοντρά??

Ρε μεγαλομέτοχε?? Πόσα θες να μας τρελάνεις? Την ώρα που όλοι η Λάρισα μιλάει για την ομάδα, την ώρα που ακόμη και στις παραλίες ο οπαδός της ΑΕΛαρας μας ασχολείται με την ομάδα, την ώρα που ο κόσμος όλος γελάει με τον Σοφοκλή, (όχι τον αρχαίο), αλλά τον Πιλά(φ)ιο, εσύ πας στα μπουζούκια μαζί του, σαν να μην τρέχει τίποτα, ξέρουμε είσαι θαμώνας του κουμπάρου σε καθημερινή βάση, (όταν είναι ανοιχτός), αλλά εσύ ρε τι δουλειά έχεις με τον κολλητό του χοντρού?? Αυτοί οι δυο είναι ΕΝΑ δεν είπαμε?

Και αν νομίζεται πως αυτά είναι δημιουργήματα της φαντασίας μου, έτσι για να την πω ξανά στον μεγαλομέτοχο, διαβάστε το άρθρο εδώ : http://www.sportdog.gr/article/44415/o-pilavios-mehri-proi-sta-bouzoukia
Μήπως έχει κάποιο λάκκο η φάβα? Εσύ δε μας έλεγες ότι "παράγοντες της ομοσπονδίες επηρεάζουν διαιτητές και ότι τους ξέρει ο Πιλά(φ)ιος και ρωτούσες γιατί δεν κάνουν τίποτα?? Τώρα πως τα έπινες μαζί του ρε συ?? Αυτός δεν ήθελε το κακό σου, από την στιγμή που ήθελε το κακό της ομάδας? Αυτός και η συμμορία του Αχιλλέα δεν είναι που έριξαν την ομάδα, και συ τώρα θα ζητήσεις τα 15 εκατομμύρια διαφυγόντα κέρδη κλπ....ρε συ ? μας δουλεύεις? έλα πες το!! 



Share

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

re koursare,mhn viazesai re malaka.mporei na egine kai to allo.na ta vrhkan telika kai na meinoume s.l. apo vdomada ayth thn apofash perimenoume(einai sxedon parmenh).

vissini coursaros είπε...

Δηλαδή η σωτηρία της ΑΕΛ παίζεται στο αν τα "βρήκαν" μεγαλομέτοχος και Πιλά(φ)ιος?? Τέτοια σωτηρία θέλουμε? Αυτή είναι η διαφορετικότητα μας?

Ανώνυμος είπε...

oxi re file,alla einai ena "shmadi".an me pianeis...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ.....ΠΟΣΟ ΤΡΟΜΠΑΣ ΕΙΝΑΙ!!!ΣΙΓΟΥΡΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΤΑ "ΚΟΝΟΜΑΜΕ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ"....SUPERLEAGUE-FOOTBALLΕAGUE 1-2 KTL!...........!!!ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο PLATINI...KAI OYTE ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΗΛΑΒΙΟ,ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ!ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΥΛΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ........

AEL είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.