Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

N.Ν Η Συνέντευξη...

Όλοι σας θα μάθατε η θα διαβάσατε την συνέντευξη του Ν.Ν στο contra.gr, αν πάλι όχι μπορείτε να την βρείτε και στο olavissini.gr
Είναι δυνατόν μετά από τέτοια συνέντευξη να μην σχολιάσω το τι έχει πει ο Ν.Ν?
Πρώτον ο χρόνος, και το μέσο το οποίο επιλέχθηκε από το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή δείχνει ξεκάθαρα που έχει γραμμένη την πόλη στην οποία τρώει ψωμί τελευταία έξι χρόνια, αλλά και πόσο σέβεται τους εδώ εκπροσώπους του τύπου που τόσο πολύ τον εκθείαζαν όλα αυτά τα χρόνια.

Δεύτερον, τι δουλειά έχει ο Ν.Ν από την στιγμή που δεν είναι στο ρόστερ της ομάδας (και εύχομαι να πάψει να είναι οριστικά), να πει τις απόψεις του για την ομάδα και πως βλέπει τα πράγματα μέσα από αυτή? Δε θα καταλάβει ο προπονητής πως είναι η ομάδα από μόνος του? Μπουρδέλο ήταν η ομάδα, και ένας από τους κύριους υπεύθυνους ήταν και ο Ν.Ν Ψέματα?
Τρίτον τα χώνει, (με το γάντι), στον μεγαλομέτοχο.... ρε συ Ν.Ν τώρα τα λες αυτά?? Η μάλλον από τον Νοέμβριο και μετά που μάλωσες με τον Πηλαδάκη... θυμηθείτε πως στα αφιερώματα της συνδρομητικής ξεναγός ήταν ο Τούρκος και όχι ο Ν.Ν, (τυχαίο??). Η μήπως θεωρείς πως δεν ξέρουμε ποιος έβγαλε την ενδεκάδα στο πρώτο ματς με τον παοκ? Γιατί σηκώθηκε να φύγει ο Τουμέρ? Μήπως στην κρήτη με τον εργοτέλη τα ίδια δεν έκανες όταν ο τότε προπονητής σε είχε στην απέξω? ή μήπως ξεχνάμε πως ακόμη και τον πιτσιρικά που θα σου έπαιρνε τη θέση δεν τον έβγαλες "άχρηστο", αργό, και χωρίς τσαμπουκά. Να χαρώ εγώ τον τσαμπουκά σου, που και αυτόν μόνο στους φιλάθλους μας τον έβγαζες... ψέματα??
Μιλάς για εύρυθμη λειτουργία των αποδυτηρίων... καλά πλάκα κάνεις?? Να ρωτήσω για τα βελάκια και τις λεξούλες, που γράψατε  στις αφίσες που υπάρχουν από  "Μεγάλες στιγμές" της ΑΕΛ στα αποδυτήρια? έτσι λειτουργούν εύρυθμα? ή μήπως αυτά τα έκαναν τίποτα κακοί φίλαθλοι της κάτω ραχούλας?
Δεν θα γράψω άλλα γιατί αρκετή σύγχυση πήρα...Το καλύτερο για μας είναι να σταματήσεις να αγωνίζεσαι με την φανέλα μας. Τώρα αν θέλεις να συνεχίσεις στην κάτω ραχούλα μιας και είναι η αγαπημένη σου ή να φτιάξεις 5χ5 στη Λάρισα, ή όπου αλλού,  μέτρα τις επιχειρηματικές σου ικανότητες και ιδού η ρόδος....



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: