Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Δεν Αρχίζουμε Καλά.......

Παγωμάρα.. Αυτή είναι η λέξη που αντικατοπτρίζει τα αισθήματα όλων  μας, στην διάδοση των όσων ανέφερε σε τοπικό ραδιόφωνο ο Μπονόβας (άραγε ως τι μίλησε αυτός?) Ποια ήταν τα λόγια που χρησιμοποίησε? Διαβάστε παρακάτω, (για όσους δεν τα έχουν διαβάσει ήδη) :  «Έτσι και αλλιώς, στην ομάδα υπάρχουν πολλοί παίκτες Σούπερ Λίγκας και με την παραμονή τους εξασφαλίζεται η ομοιογένεια. Προτάσεις που έχουμε για Ρομέου, Ιγκλέσιας και Πούρι τις έχουμε παγώσει για αυτό το λόγο. Αν μείνουμε λοιπόν στη Λίγκα πιστεύω πως πρέπει να μείνουν όλοι αυτοί οι παίχτες. Αν όμως παίξουμε στη Β', υπάρχει μια οικονομική ζημιά 5-6 εκ. ευρώ που κάπως πρέπει να καλυφθεί. Στο επίπεδο και της απαιτήσεις αυτής τη κατηγορίας μπορείς να βρεις πιο εύκολα αντικαταστάτη ακόμη και για έναν παίκτη όπως ο Ρομέου».

Δηλαδή πόσα θέλουν για να μας τρελάνουν?
 Πρώτον με τι ιδιότητα μιλάει ο Μπονόβας για την ΑΕΛ? Είναι φίλαθλος της? Δεύτερον ποιος και γιατί του έδωσε το δικαίωμα να το κάνει? Θεωρεί πως οι οπαδοί μας δεν ξέρουν ότι αυτός είναι ο μέγας μάνατζερ που μας έφερε εκείνο τον παιχταρά τον Γκούγκα γκολ?  Τρίτον πιστεύει πως δεν ξέρουμε ότι δεν έχει παραδώσει την μανατζαρο ταυτότητα για να μπορεί να τα "αρπάζει" και από αλλού? Τέταρτον θα μας πει αν θα συνεχίσει (για όσο είναι στο pay roll ) της ΠΑΕ να λαμβάνει μέρος στους αγώνες των παλαιμάχων του γαύρου?
Τι άλλο μας είπε αυτός ο κυριούλης σήμερα? Μας είπε πως στην ομάδα υπάρχουν παίχτες επιπέδου Σούπερ Λινγκ και πως δεν θα διαταραχθεί ο κορμός... Συγνώμη αν αναφέρεται στους Νταμπίζα, Βενετίδη, Τουμερ, Κατσιαρό, ξεχνάει πως οι παραπάνω είναι 35 + και ότι φέρουν μεγάλο ποσοστό ευθύνης που η ΑΕΛ μας έπεσε στην Β? Και μπορεί ο εγωισμός τους να θέλει να μας ξανά ανεβάσει στην Σούπερ Λινγκ, αλλά ο εγωισμός δεν παίζει μπάλα...
Δεν αρχίσαμε καλά.... Πάνω που λέγαμε πως κάτι θα αλλάξει, πάνω που άρχισε να γελάει το χειλάκι μας μετά από μια χρονιά δηλητήριο, τσουπ νάτος ο Μπονόβας (πιθανών κατόπιν εντολής) να μας προσγειώσει στην πικρή και επαναλαμβανόμενη ΑΕΛΙΚΗ πραγματικότητα που ζούμε χρόνια τώρα.


ΥΓ: Για τον Καλί δεν θα γράψω τίποτα, και αυτό γιατί οι παίχτες πρέπει να κρίνονται στο γήπεδο από αυτά που προσφέρουν, εκείνο που κάνει εντύπωση πάντως είναι πως εξακολουθούμε να κοιτάμε να πάρουμε παίχτες dimension, Και δεξί μπάκ, και σέντερ μπάκ, και αμυντικό χαφ, και και και... το πιάσατε το υπονοούμενο ε?  




Share

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ta idia pantelakh mou ta idia pantelh mou...ta idia pou ekane tosa xronia sthn super league tha ta kanei kai sth b.ithela na ksera,o kooulman ti rolo varaei afou vlepoume to idio ergo?

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ;ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ.
Υ.Γ. KEEP WALKING ΓΚΡΙΝΙΑ!!!

vissini coursaros είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε των 10:54 Εμείς μιλάμε για μεταγραφές ή ο τεχνικός σύμβουλος? Δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε να το καταπιούμε αμάσητο?

Τόλιος είπε...

Dimension όπως το σαμπουάν 2 σε 1 χαχα! Το πιάσαμε. Δεν ξέρω ο Ρομέου πρέπει να μείνει όπως και να 'χει σε όποια κατηγορία και να παίζουμε. Εκτός αν έρθει καμιά πολύ τρελή προσφορά αλλά δεν πιστεύω. Τώρα ο μπονόβας πιθανόν μιλάει ως τεχνικός σύμβουλος αλλά γιατί δεν ανακοινώθηκε δεν ξέρω. Σαν μάνατζερ δεν θα σταματήσει είναι η γνώμη μου και πολύ πιθανό να τα αρπάζει και απο αλλού όπως λες και εσύ κουρσάρε.Αρκει να μην τον δώ με καμιά φανέλα gayrou γιατί πολύ το έχουμε ρίξει στο έλα μωρε δεν πειράζει το ένα δεν πειράζει το άλλο και θα αρχίζουμε να χάνουμε πολύ την ταυτότητά μας σαν ομάδα σαν το Ελλάντα!

Ανώνυμος είπε...

ΡΟΜΕΟΥ-ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ-ΠΟΥΡΙ
-ΑΑΡΑΜΠ-ΡΕΤΖΙΑΣ-ΣΙΑΤΡΑΒΑΝΗΣ-ΒΟΥΖΑΣ-ΣΩΤΗΡΙΟΥ-ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ -ΒΟΥΖΑΣ-ΤΣΙΜΠΑΜΠΑ-ΝΕΜΠΕΓΛΕΡΑΣ-ΚΑΛΙ- ΠΛΙΑΓΚΑΣ-ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ........ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ,ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ!!!ΠΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.....40 ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ!!!