Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Ο Μαχλάς Μας Έδειξε το Δρόμο...

Έπειτα από την "νίκη" του Μαχλά τόσο σε επικοινωνιακό όσο και σε ουσιαστικό  επίπεδο, έπειτα από τις πληροφορίες που λεν ότι πάμε με τα χίλια για επικύρωση της βαθμολογίας της Σούπας Λίγδας τη Δευτέρα, έπειτα από το επικοινωνιακό ντεμαράζ Πιλάφιου στα ΜΜΕ, με τις γνωστές δηλώσεις του, έπειτα από το ότι ο παχουλός "γείτονας" όρισε ως μάρτυρα υπεράσπισης τον Πιλάφιο, (αυτοί οι δυο είναι ένα από όσο έλεγε ο Αχιλεύς), μήπως είναι η ώρα, ή μήπως αργήσαμε κιόλας, να προσφύγουμε στα πολιτικά δικαστήρια, έτσι ώστε να παγώσουν τα πάντα όσον αφορά την επικύρωση του πρωταθλήματος, μπας και δούμε άσπρη μέρα?

Γιατί μου φαίνεται πως καθυστερούμε? Γιατί εμείς ως οπαδοί δεν κάνουμε κάτι? Μέχρι και οι ανύπαρκτοι της Καβάλας βγήκαν στους δρόμους...
Και μια και είπα Καβάλα, που ο δήμαρχος τους τώρα τελευταία βγαίνει "μπροστάρης", άραγε οι δικοί μας πολιτικάντηδες τι ρόλο βαράν?? Που είναι ο κύριος Περιφερειάρχης να μας πει κάτι από όλα τα ωραία που μας έλεγε τόσα χρόνια?? Ή τώρα κάνει τζιζ?



Share

3 σχόλια:

ταμπακιωτης είπε...

καλα,χαζος εισαι?????αυτοι ,αυτο που ηθελαν το πετυχαν(για τις εκλογες μιλαω) τωρα στα παπαρια τους.......

vissini coursaros είπε...

Δεν παραβλέπω αυτό που λες, συμφωνώ και επαυξάνω, εκείνο που μετράει όμως είναι το δεδικασμένο που έχει δημιουργηθεί. Από κει και πέρα, εμείς ως οπαδοί πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση.....

Ανώνυμος είπε...

h lysh einai h prosfygh sta politika dikasthria.apo kei kai pera o kosmos tha sthriksei aythn thn kinhsh me thn kinhtopoihsh tou.