Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Περί Τεχνικού Διευθυντού

Ζέστα(η), σφύζουν οι παραλίες από κόσμο, το θερμόμετρο χτυπάει κόκκινο στην Λάρισα, μα εμείς εκεί.... στις επάλξεις για την ΑΕΛ. Δοσμένοι ψυχή και σώμα στην καψούρα μας. Και μπορεί κάποιοι να λεν ότι όταν περνάει η καψούρα έρχονται πιο ήρεμα πράγματα, σε εμάς όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
Στο θέμα μας όμως.... Τεχνικός διευθυντής ή τεχνικός σύμβουλος ήταν από τις πρώτες αλλαγές που θα γινόταν στην προσπάθεια ανασυγκρότησης της ομάδας.
18 Ιουλίου σήμερα.... πέρασαν κάτι μήνες από τότε, ονόματα ακούστηκαν πολλά αλλά από τηγανίτα τίποτα.

Εντάξει θα μου πείτε έφερε τον Κόουλμαν προπονηταρά κλπ κλπ. Και εδώ θα συμφωνήσω. Αλλά έλα που όταν θα ρθει η ώρα του απολογισμού ποιος θα φέρει την ευθύνη των μεταγραφών?? Ο Κόουλμαν θα μου πείτε όπως την έφεραν και οι προηγούμενοι προπονητές.! ΟΚ μέσα, θα ξαναγράψω εγώ, αλλά ο Κόουλμαν πως αποφασίζει? ποιους βλέπει και αποφασίζει να φέρει αυτούς που έρχονται? Μήπως του δείχνουμε επιλεκτικά dvd και τον "σπρώχνουμε" στο να επιλέξει από τους τυφλούς τον μονόφθαλμο?
Το πρόβλημα είναι πως..... το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει, και δυστυχώς ακόμη τίποτε δεν άλλαξε, δείχνοντας μας με πράξεις πως τα λόγια ΔΕΝ συμβαδίζουν...



Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

AKRIVWS ETSI.TON MONOFTHALMO.KALA TO LES...PANTWS GIA NA TON ESTEILE KATI THA EGINE.EINAI KAI SKATOGAVROS

ταμπακιωτης είπε...

να γαιτι ο ν.ν εδωσε συνεντευξη στο αθηναικο,και οχι εδω ,και ζοριζεται.ηθελε να γινει ο συμβουλατορας του κοουλμαν,αλλα δεν του βγηκε.ευτυχως...........