Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Γολγοθάς 10 ημερών.

Καλησπέρα σε όλους.
Είχα μέρες να γράψω, το έκανα συνειδητά μιας και δεν ήθελα να γράψω κάτι απλά για να αναπαράγω με την σειρά μου γεγονότα και καταστάσεις που έχουν γίνει γνωστά από άλλα site.
Το σπουδαιότερο όλων αυτές τις δύο μέρες που δε γράφω φυσικά ήταν η άρνηση της ΠΑΕ για ένσταση κατά του Εθνικού Αστέρα ώστε να πάρει το τρίποντο στα χαρτιά, και σε αυτή την ενέργεια πρέπει όλοι μας να πούμε Μπράβο.

Από κει και πέρα αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής ξεκινάει για την ΑΕΛ ένα δεκαήμερο αγωνιστικών υποχρεώσεων όπου καλείται να αντιμετωπίσει τέσσερις δυνατούς αντιπάλους για το θεσμό του πρωταθλήματος football league αλλά και για το κύπελλο Ελλάδος.
Την Κυριακή 11-12-11 λοιπόν η ΑΕΛ καλείται να αντιμετωπίσει τον Εθνικό Αστέρα στο γήπεδο της Καισαριανής. Μια ομάδα όπου έχει σχεδόν τους ίδιους βαθμούς με εκείνη, γνωρίζει την κατηγορία καλά, και τόσο ο αγωνιστικός χώρος, όσο και η τοποθεσία του γηπέδου της, δεν βοηθάει να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο.
14-11-12 η ΑΕΛ θα ταξιδέψει στις Σέρρες και θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον Πανσεραικό στον εξ αναβολής αγώνα της 2ης αγωνιστικής.  Όμαδα που υποβιβάστηκε μαζί της πέρσι και έχει τους ίδιους στόχους με την ομάδα μας. Αναμφισβήτητα είναι το "ντέρμπι" της κατηγορίας.
Κυριακή πάλι 18-11-11 η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στην έδρα της την Αναγέννηση Επανωμής. Αγώνας που δεν πρέπει καν να μας απασχολήσει καθώς η δυναμικότητα του αντιπάλου δεν πρέπει καν να μας προβληματίσει.
Κλείνοντας το δεκαήμερο των υποχρεώσεων η ΑΕΛ καλείται την Τετάρτη 21-11-11 να αντιμετωπίσει για το δεσμό του κυπέλλου την ομάδα του Παναιτωλικού στο AEL FC ARENA. Ομάδα η οποία για να μην ξεχνιόμαστε ψήφισε εναντίων μας στο περίφημο ΔΣ της κλίκας, αλλά και θεσμός όπου η ομάδα μας μπορεί να κάνει την έκπληξη.
Σχολιάζοντας το πρόγραμμα θέλω να πω πως αν η ΑΕΛ αντιμετωπίσει τον κάθε αντίπαλο ξεχωριστά και όχι σαν σύνολο αγώνων, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: