Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Περίεργα Πράγματα....

Πρώτη φορά ακούω πως θα γίνει Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, θα μπει σε ΠΑΕ, εν προκειμένω στην δική μας, νέος επενδυτής, και θα γίνει μείωση του μπάτζετ...
Περίεργα πράγματα δεν συμφωνείτε ?? 



Share

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων της ΑΜΚ προορίζονται για την κάλυψη παλιών οφειλών τότε ίσως και να είναι λογική η μείωση του μπάτζετ. Σε κάθε άλλη περίπτωση η απορία σου ισχύει...

Ανώνυμος είπε...

το περιεργο και τραγικο και εκνευριστικο ειναι οτι μπλεξαμε απο τους χειρισμους του καλου μας προεδρου,που μας πηρε κυπελλο κατα πολλους.ο ενας μετα τον αλλον κερδιζουν τις προσφυγες και μαλιστα και μη δεδουλευμενα χρηματα,την ωρα που σε αλλες ομαδες πολλοι παικτες χαριζουν χηματα πολλαπλασια των δικων μας περιπτωσεων,παιζουν και δεν μουρμουρανε και προσφερουν και φευγουν με διακανονισμους και ησυχα και φιλικα.ξεχασα ομως.εδω υπαρχει ο ποδοσφαιρικος πολιτισμος.αλλα κολπα σε βαρος μας ομως.ειχε πει για συμβολικο τιμημα της ομαδας στο νεο γηπεδο και κανενα πουτανοφερεφωνο δεν εχει ρωτησει δημοσια ποσο ειναι το γαμοτιμημα αυτο.λαθη χιλιαδες απο την πλευρα του καλου προεδρουλη που ηταν στο απυροβλητο,γιατι οσοι κριναν και μιλουσαν ηταν κακοι,εχθροι και χουλιγκανς αλλα λαθη πολυ περισσοτερα απ'οσους υποτιθεται ειναι θεματοφυλακες της ιδεας και δεν μιλουσαν και συμμετειχαν με τον εναν η αλλον τροπο στον μηχανισμο λοβοτομης και φλωροποιησης του λαου.το τραγικοτατο ολων ειναι οτι κανεις απ'τους παραπανω δεν θα γογοδοτησει στους χιλιαδες αρρωστους και αγνους με την ΑΕΛ και ολα θα εχουν ξεχαστει και η συνεχεια θα γραφεται στους ιδιους ρυθμους.οπως λεμε απλα ΑΕΛΙΚΑ και ahtensclubιτικα:ο απολυτος ορισμος του κωλοτρυπιδισμου!!! πανος

vissini coursaros είπε...

Αγαπητέ Πάνο συμφωνώ σε όλα.
Το μόνο site που έγραψε για το τίμημα ήταν τούτο εδώ. Και πίστεψε με τα 2+ εκατομύρια που έγραψα είναι τόσο πραγματικό που σήμερα όλοι τους το αναφέρουν στα ράδια τους.
Όλοι τους ήξεραν. Απλά σιωπούσαν, και η συγκεκριμένη σιωπή ήταν "χρυσός" για τον μεγαλομέτοχο. Μετά τους φταίει ο Coursaros και ψάχνουν να βρουν ποιος είναι..

Ανώνυμος είπε...

Στο φόρουμ βγήκε πολλές εβδομάδες πριν να το τσιμπήσεις και το αναπαράγεις εσύ. Εξάλλου όταν το φόρουμ όταν μιλούσε για μίσθωμα, οι υπόλοιποι κοιτούσαν το φεγγάρι.

vissini coursaros είπε...

Σε ποιο από όλα τα φόρα αναγνώστη μου των 8:33??
Προσωπικά πάντως δε διαβάζω φόρα, προτιμώ άλλες πηγές ενημέρωσης ποιο αξιόπιστες, αν αυτό σε ενοχλεί δε μπορώ να κάνω κάτι.

vissini coursaros είπε...

Σε ποιο από όλα τα φόρα αναγνώστη μου των 8:33??
Προσωπικά πάντως δε διαβάζω φόρα, προτιμώ άλλες πηγές ενημέρωσης ποιο αξιόπιστες, αν αυτό σε ενοχλεί δε μπορώ να κάνω κάτι.

Ανώνυμος είπε...

Έλα τώρα ρε κουρσάρε που δε διαβάζεις fora! Όχι μόνο διαβάζεις , αλλά "δανείζεσαι" κιόλας αυτούσια posts.

Άκου εκεί μίλησες πρώτος για το μίσθωμα;; Έλεος , δηλαδή!

Α και να πεις στις "αξιόπιστες" πηγές σου που τάχα μου τάχα μου δε συνεργάζονται με την ΠΑΕ , αλλά ολο αλαμπρατσέτα με στελέχη της είναι , να μη σε παραμυθιάζουν τοσο!

vissini coursaros είπε...

Από όσο ξέρω τα fora έχουν κλειστά θέματα για να μη τα μαθαίνει ο κόσμος. Επίσης γνωρίζω αν με έχουν πληροφορήσει σωστά πως για να γίνεις μέλος τους πρέπει να δώσεις ακόμη και προσωπικά σου δεδομένα τα οποία φυσικά δεν ξέρεις πως θα χρησιμοποιηθούν καθότι δε νομίζω να έχει παρθεί άδεια από την συγκεκριμένη αρχή. Και μόνο για αυτό λοιπόν δεν θα έκανα εγγραφή σε τέτοια fora. Tώρα αν σε συνομιλίες μελών των forums υπάρχει και το συγκεκριμένο μίσθωμα τότε μπράβο!! Αλλά γιατί δεν έβγαλαν μια ανακοίνωση και για αυτό, να μάθει ο κόσμος τουλάχιστο όσοι από εμάς ενδιαφερόμασταν για το συγκεκριμένο?