Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Τρανταχτές Αδυναμίες.

Βλέποντας την ομάδα σε όλα της σχεδόν τα φιλικά, και σε όλα τα επίσημα παιχνίδια είναι φανερό πως αδυναμίες και τρύπες υπάρχουν και μάλιστα αρκετές στο ρόστερ.
Τρανταχτές κατά την άποψη μου είναι δύο.
Η πρώτη είναι εκείνη του επιθετικού περιοχής, και μη μου πει κανένας πως ο Σαιτιώτης μπορεί να αντεπεξέλθει στις ανάγκες τις ομάδας για γκολ.

Η επόμενη θέση που πρέπει άμεσα να καλυφθεί είναι εκείνη του 10αριου.
Είδαμε σήμερα πως χωρίς επιτελικό χαφ δεν μπορέσαμε να περάσουμε σωστά ούτε μια μπαλιά.
Και μην ακούω ότι η επιστροφή του Ρομέου θα φέρει επιτέλους την ποιότητα που χρειάζεται η συγκεκριμένη θέση..Αυτά τα γράφουν όσοι ακόμα και σήμερα μας λένε ότι και για την σημερινή εμφάνιση φταίει το γήπεδο.
Όπως με τον Βύζα το λεωφορείο, με τον Πιερικό ο επόπτης, κλπ κλπ.
Α! Και μη ξεχάσω... Ρομέου γιοκ.... Όχι τώρα, αλλά από το καλοκαίρι... Και όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν....




Share

1 σχόλιο:

tolios είπε...

Κουρσάρε νομίζω είναι ατυχής η αναφορά για το ρομέου από όποια πλευρά κι αν προέρχεται δημοσιογραφική ή μη, γιατί πολύ απλά ο ρομέου δεν είναι 10άρι αλλά από την άλλη δεν μπορεί κανείς να αμφιβάλει ότι μια ενδεχόμενη επιστροφή του θα μας έδινε ποιότητα στα χαφ,άλλο το ένα κ άλλο το άλλο. Τώρα αν είναι φευγάτος από την ομάδα επειδή από την παε δέν περιμένω καμία ενημέρωση όπως κάνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις που δεν τη βολεύουν εσείς οφείλετε να πείτε κάτι στον κόσμο αν γνωρίζετε κ όχι να μιλάτε με γρίφους κ υπονοούμενα. Τώρα για την θέση του 10αριού κατά τη γνώμη μου μας λείπει ένας παίχτης τύπου κλέιτον να μπορεί να πάρει την ομάδα πάνω του και να βγάζει καμιά κάθετη πάσα. Για την θέση του γκολτζή συμφωνώ για τον σαιτιώτη κ γώ στο άκουσμα ότι τον κλείσαμε είπα ότι πήραμε ένα γκολτζή που ξέρει καλά την κατηγορία αλλά το παιδί δυστυχώς ούτε κοντρόλ δεν ξέρει να κάνει με το καλάμι κοντρολάρει αντί για ντρίμπλα τάκλιν που έλεγε κ ο γεωργίου για τον μαχλά. Ο σαιτιώτης είναι παίχτης που πρέπει να δουλεύει όλη η ομάδα γι'αυτόν να του δίνουν το γκόλ έτοιμο στο πιάτο κ νομίζω ότι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δέν έχουν θέση τέτοιοι παίχτες.