Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Επικαιρότητα Εκτός ΑΕΛ

Αν και τελευταία, λόγο που η ΑΕΛ αγωνίζεται στην Β εθνική, ούτε τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων δεν διαβάζω συνήθως, υπάρχουν πράγματα (και θάματα!), που γίνονται στο Ελληνικό ποδόσφαιρο που ακόμη και αν δε σε ενδιαφέρουν ανοίγοντας τα sites τα βρίσκεις μπροστά σου.
Θα ξεκινήσω και θα απαριθμήσω μερικά  από αυτά που έγιναν τελευταία και προκαλούν εντύπωση χωρίς χρονική σειρά.

* Ο κυρ Σάββας  γύρισε και το κακό είναι πως υπάρχουν ακόμη υποστηρικτές των ενεργειών και των δηλώσεων του.
Αυτό το ποδόσφαιρο μας αξίζει! Για αυτό δε φτάσαμε στον πάτο ακόμη.

* Σφάζονται στην ποδιά του Καλόπουλου!! Γαυροβάζελοι σφάζονται με τις αποφάσεις της ΚΕΔ για τον Καλλόπουλο λες και μόνο αυτός είναι το πρόβλημα.
Δείτε λίγο παρακάτω ρε μάγκες? δείτε λίγο πως σφυρίζουν παρακάτω οι διαιτητές και μετά μην απορείτε γιατί έχουμε αυτή την διαιτησία!!

* Νιόνιος και πιθανότατα κούλα, οδεύουν σε διάλυση!! Ειδικά ο πρώτος που είχε και όλα τα χαρτιά του εντάξει και ο μπάρμπα Βεντούρης κατάφερε να την σώσει το καλοκαίρι, πιθανότατα του χρόνου να υποβιβαστεί στην Β εθνική λόγο αδειοδότησεις!! Όχι ότι στην κούλα είναι καλύτερα.... Α!! μη ξεχάσω το φίδι, ναι ναι τον οφη του Μαχλά εννοώ, που τους έχει όλους πληρωμένους και ευχαριστημένους, Στάθη είσαι σπίτι??? γιατί σε παίρνω και μιλάει.... Λεβεντόπαιδα ή πούστηδες εκεί στην Κρήτη όπως έγραψε και ένας αναγνώστης, άραγε τι από τα δύο είναι ??

* Γείτονες!!! Αυτοπαραμυθιάζονται σαν το αυτοικανοποιούνται, μαλακίζονται δηλαδή όπως και να το πεις τι ίδιο κάνει, και περιμένουν λέει δικαίωση!! χα χα χα!! Έχουν τόση χούντα εκεί που ενώ απέλυσαν τον Θανάση τον Χαρμάνη, (τον λεβέντη και την αλεπού που τον ..... που και που), στα sites τους δε το γράφουν!! Άσε που ο χοντρός παρουσιαστής τοπικού μμε στο τέλος της εκπομπής είπε το εξής καταπληκτικό!
" Το μοναστήρι να ναι καλά και από καλογέρους? και όσο για ηγούμενο έρχεται ο προηγούμενος "(το πιάσατε το υπονοούμενο ε??)

*Αν δείτε κανα πρίγκιπα στο δρόμο μην απορείτε για το βάζελο θα ναι! Απλά το gps στο χαλί δε λειτουργεί καλά!

*Θα κλείσω με τους "αστέρες" που μας χαρίζουν γέλιο της Κυριακής τα βράδια!!. Βρε παιδιά? γιατί δε μας λέτε ότι το κάνατε βολιώτικο αποκλειστικά το show? Εμείς πως θα γελάσουμε βρε! Είναι δυνατόν σε μια πόλη να μαλώνουν για ένα σύνδεσμο από την στιγμή που η πόλη σας είναι τρύπια από συνδέσμους αλλόθρησκων μιας και δεν έχετε δικούς σας οπαδούς ? Μαλώνουν οι ανύπαρκτοι με τους πουθενάδες!! το ακούσαμε και αυτό!!
Άντε ρε monsteria πάτε κάντε ένα σύνδεσμο στην παραλία! Έτσι κι αλλιώς μόνο χαβάς τους αξίζει!! Ας τους τον κάνουμε!! 



Share

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

pes kai tipota gia aftin tin ilithia ekso apo tin thira 1 pou den afine kati paidakia na mpoun xoris eisitirio ,kai as eixame mpei oli mesa ,na vlepeis ta mikra aelakia na parakalne kai afti na deixnei ta ekdotiria se kati pitsirikia 14 xronon.EIXAME TON GAZMA TON MARKOU NA TO PAIZEI KAOUMPOIS IRTHE ALLO TSOUTSEKI ,san den ntrepomaste ola gia to xrima RE PILADAKI ligo sinaisthima re i AEL palia itan oikogeneia

Ανώνυμος είπε...

Πρωί-πρωί στον σκαϊ στην εκπομπή των λυριτζή-οικονόμου άκουσα το απίστευτο και εννοείτε άνοιξαν για τα καλά τα ματάκια μου! Γέλασα με την ψυχή μου! Και ικανοποιήθηκα ταυτόχρονα! Τελικά επήλθε κάθαρσης!!! http://www.skai.gr/tv/show?showid=64410 Δείτε στο 42:45 και γελάστε και εσείς με την ψυχή σας!

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη! Είναι το επεισόδιο 05/12/2011-06:00.