Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Για την Ομάδα...

Καιρό τώρα μετά την περιπέτεια που περάσαμε όλο το καλοκαίρι και μέχρι να κάτσει η μπίλια στην Β εθνική πληροφορίες, σχόλια, φήμες, έρχονται στα αφτιά μου, αλλά για το καλό της ομάδας, παραφράζοντας  το "λόγο της ημέρας" που έλεγε και ο Αντωνάκης σε γνωστή ελληνική ταινία δεν έγραφα.

Ήρθε λοιπόν το σημερινό ξέσπασμα του μεγαλομετόχου μετά από ένα δημοσίευμα συγκεκριμένου δημοσιογράφου και μας είπε πως η ομάδα έχει σύνολο  υποχρεώσεων 380.000 ευρώ, εκ των οποίων τα 120.000 αφορούν τον Ιγγλέσιας. Απορία πρώτη: Άραγε πόσα χρήματα έπαιρνε ο Ιγγλέσιας, γιατί αν τον χρωστάς 120.000 μάλλον θα χει να πληρωθεί πάνω από 3 μήνες...
Πάμε παρακάτω, γιατί ακούγοντας την συνέντευξη η οποία δόθηκε ακόμη μια φορά με το γνωστό ύφος μπλαζέ, μας έδειξε για μια ακόμη φορά ότι παρόλο τα 8 χρόνια στην ΑΕΛ και στο ποδόσφαιρο δεν έμαθε τίποτα.
Μας είπε πως μια χαρά την διοικεί την ομάδα από την Αθήνα!! Που ναι ο Σταύρος οεο?? Ή τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα??
Μας είπε πως φορτώνουμε με άγχος τους παίχτες (κάποιες φωνές στην Πόλη!), ας πληρώνονται  τα ενοίκια και οι λογαριασμοί των σπιτιών στους παίχτες, και μετά να ναι σίγουρος πως δε θα έχουν άγχος.
Επικοινωνιακά μας ανακοίνωσαν ότι δεν πήγαν ξενοδοχείο οι παίχτες γιατί ζήτησε ο Κόουλμαν ηρεμία.. Χρόνια τώρα είναι γνωστό πως η ηρεμία επιτυγχάνεται στο ξενοδοχείο... Ο λόγος που δε πήγαν?? Ε πρόεδρε?? θα μας τον πεις??
Τα χρέη προς τρίτους είναι μέσα σε αυτά τα 380000 ή εκείνα είναι αλλουνού παπά?? Γιατί τα νούμερα δε βγαίνουν...
Αυτή του Ιγγλέσιας που είναι από τους παλαιότερους παίχτες στην ομάδα είναι η μοναδική ή έρχεται και άλλη ?? Αυτό δε μας το είπε.
Και μπορεί παίχτες να έχουν μηδενικά συμβόλαια, για άλλους λόγους, αλλά υπάρχουν και συμφωνητικά.
ΑΑ!! και να μη ξεχάσω γιατί ακόμη δε θέλω να ανοίξω το στόμα μου. Την έργο3 ποιος και γιατί την επέλεξε?? τους συνεταίρους της ποιος και γιατί τους επέβαλε, και πως είναι δυνατό η εργο 3 να μιλάει για 21-22 μύρια και εκείνος να μας λέει για 40 plus.
Όσο για εκείνους που ακόμη επιμένουν πως το μίσθωμα του γηπέδου δεν μας νοιάζει γιατί τα βγάζει από την δεξιά και τα βάζει στην αριστερή τσέπη ας το δουν λίγο αλλιώς... Γιατί μπορεί μία εταιρεία να χρεοκοπήσει ή να έχει τεράστια χρέη ενώ η άλλη να είναι καθαρή.Και στην προκειμένη περίπτωση ξέρουμε πια θα είναι η καθαρή.
Εκείνο το 20% που θα μας έδινε με ΑΜΚ μήπως το είδατε? Μήπως το απαντήσατε??
Το φάντασμα του '96 πλησιάζει και όσο εξακολουθεί να μη θέλει να αλλάξει να μην καταλαβαίνει ότι πρέπει για το καλό της ομάδας να αλλάξει θα έρχεται όλο και πιο γρήγορα. δυστυχώς
Μακάρι να πέφτω έξω...
Στα συμβούλια της football league γιατί δε πάει?? προστατεύει την ομάδα έτσι ? ή μήπως δεν έχει θέση πάρκινγκ για τη "λευκή αρκούδα"?

ΥΓ: Τα παραπάνω λόγια είναι λόγια πόνου για την ομάδα, λόγια που προήλθαν από πράξεις άλλου. Εύχομαι να πέφτω σε όλα έξω... Αλλά δε... Μακάρι η ομάδα να πάρει και άλλο τίτλο με τον συγκεκριμένο πρόεδρο. Μακάρι.... 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: