Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Έχει Αγώνα Αύριο.

Μπορεί όπως έχω γράψει χθες στην ομάδα να υπάρχουν προβλήματα, και μάλιστα προβλήματα τα οποία δε λύνονται γιατί δεν θέλουν κάποιοι να τα λύσουν, ωστόσο έχει αγώνα αύριο, και μάλιστα αγώνα ντέρμπι
Αγώνας ντέρμπι β εθνικής ( κοίτα που καταντήσαμε γαμώ το στανιό μου), στον οποίο οι παίχτες καλούνται να βρουν τα αποθέματα και το σθένος να το κερδίσουν.

Ο κόσμος παρά τις αντιξοότητες για μια ακόμη φορά θα είναι εκεί.
Εκδρομή ετοιμάζει ο σύνδεσμος, σε δύσκολη μέρα (καθημερινή, και Τετάρτη που είναι ανοιχτά τα καταστήματα), με τον Θεοδωρίδη να έχει βάλει το εισιτήριο στα 15 euro, και να το κάνει ακόμη πιο δύσκολο.
Δεν φτάνει δηλαδή που ο κόσμος πληρώνει ακριβούτσικα εισιτήριο στην έδρα μας, αναγκάζεται και στα εκτός έδρας να δίνει "αλμυρό" εισιτήριο στον κάθε πρόεδρο.
Ας είναι, υπομονή κάνουμε έξι μήνες μείνανε. Που θα πάει, θα γυρίσουμε.... 



Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

προχθες στην καισαριανη,οταν φτασαμε σαν athens club,ολοι μαζι με το αστικο,συννενοηθηκαμε και περιμεναμε απ'εξω.ζητησαμε να μπουμε 2 ατομα με 1 εισιτηριο.στην αρχη μας το επαιζαν αδιαφοροι αλλα οταν επιμεναμε ηρθε στο σημειο μεχρι και ο προεδρος τους.οι δικοι μας οι επικεφαλεις του συνδεσμου καταφεραν να περασουτν την γραμμη μας και ετσι πανω απο 100 ατομα μπηκαμε με 1 εισιτηριο ανα δυο ατομα.ειχε παει 5 παρα 5 και εμεις εκει,μεχρι που αναγκαστηκαν να δεχτουν.οσοι βιαστηκαν να μπουν να δουν το χωραφι,απλα πληρωσαν τζαμπα 15 ευρω.το ιδιο χρειαζεται σε καθε γηπεδο. πανος athens club