Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

77 Σχόλια "Πέρασαν" ως Τώρα...

Μας προτρέπουν στο AEL Official να διαβάσουμε ΟΛΟΙ το άρθρο του Στράτου Σεφτελή στο ethnos.gr όπου μας προαναγγέλλει την αποχώρηση του μεγαλομετόχου και ρίχνει τις ευθύνες στους οπαδούς. 
Επειδή μου αρέσει να διαβάζω τα σχόλια, γιατί ακόμη και έτσι παίρνεις μια αίσθηση του κλίματος που επικρατεί, τα διάβασα όλα. 
Η λογοκρισία από την πλευρά του υπαλλήλου που διαχειρίζεται την σελίδα πάει σύννεφο για ακόμη μία φορά!!  Προφανώς θέλουν μόνο το "πηλαδάκης ο θεός" να ακούνε. 


Ο κόσμος ζητάει αλήθειες και ας πονάνε και εκείνοι μάλλον  θεωρούν πως ψιχαλίζει.
Μένω στο τελευταίο "σχόλιο" τους που αναρτήθηκε δύο ώρες πριν το οποίο αναφέρει :  
"Η αλήθεια για την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ έχει ειπωθεί όχι μόνο μία, αλλά αρκετές φορές τους τελευταίους μήνες σε δηλώσεις-συνεντεύξεις του προέδρου. Αληθεύει ότι χρήματα δεν υπάρχουν, όπως και αληθεύει ότι αυτό συμβαίνει στο 90% των ποδοσφαιρικών εταιριών."
Αν αυτή είναι η αλήθεια τους, τότε πραγματικά δεν υπάρχει καμία ελπίδα για την ομάδα.
Γιατί η αλήθεια στην απολογιστική έλεγε για χρέη κάτω του 1ος εκατομμυρίου, πριν μερικές εβδομάδες για 380 χιλιάρικα, και ο φερόμενος νέος επενδυτής που έκανε και τον έλεγχο, ζήτησε την ομάδα τσάμπα πληρώνοντας μόνο τα χρέη της. 
Τελικά ποιος "διχάζει" τον κόσμο της ΑΕΛ, όσοι που για το καλό της, (έστω και όπως εκείνοι το εννοούν), κάνουν κριτική ή.......
Όσο για το 90% των ποδοσφαιρικών εταιριών που αναφέρει στο τέλος, δε πάει πολύς καιρός που ο μεγαλομέτοχος ισχυριζόταν ότι η ομάδα ανήκει στο 10% λοιδορώντας μάλιστα το υπόλοιπο 90%.
Και μια απορία : Άραγε το "αφεντικό" γνωρίζει τι γράφει ο υπάλληλος.. 



Share

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΡΣΑΡΕ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ SPRTDOG "Τη σφάζουν στο... γόνατο την ΑΕΛ; (ΒΙΝΤΕΟ)".

ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ;ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΗΛΑ.

ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΠΩΣ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΠΑΡΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΔΙΧΩΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

vissini coursaros είπε...

Μα αγαπητέ μου αναγνώστη ξεχνάς το θρυλικό πλέον "βαριέμαι" του μεγαλομετόχου που αναφερόταν στην διαιτησία??? Και επειδή προφανώς διαβάζεις επιλεκτικά, προσωπικά έχω γράψει και για την διαιτησία και για το πως μπορεί το arena να γίνει πραγματική ARENA και να μην κουνιέται κανένας πούστης εδώ μέσα.
Σου υπενθυμίζω ακόμη ότι χθες σε ένα από τα κρισιμότερα συμβούλια για την football league ο μεγαλομέτοχος για ακόμη μια φορά ήταν απών... Σου λέει κάτι αυτό μήπως??

Ανώνυμος είπε...

kala re tagari perimeneis to ipalilakia tou kai ton coursaro na sosoun tin omada apo ta korakia kai oxi ton idio ton piladaki .tha meinoume pola xronia stin vita na to thimaste

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΑΚΟΜΗ ΕΣΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ"ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ SPORTDOG"!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΠΗΛΑΔΑΚΗ....ΚΑΙ ΟΙ ΓΛΥΨΙΜΑΤΙΕΣ ΜΑΖΙ!!!ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ......

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΑΣ ΚΟΙΜΗΘΩ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΠΗΛΑΔΑΚΗ.ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΤΗΝ ΠΑΘΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΑΡΕΝΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΑΙΖΑΝ 80-20 ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΑΝ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΗΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ;
O ΠΗΛΑ ΜΕΣΟΥΡΑΝΕΙ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ

Ανώνυμος είπε...

an na fygei o piladakis tha bgoun kapoioi kolotoumpes kai tha lene oti mas afihse kai sikothhke kai efyge

Ανώνυμος είπε...

Δυστηχως η Λαρισα ειναι η πολη της κωλοτουμπας,εχει πολλους που αγωνιζονται πολυ καλα σε αυτο το αθλημα!!!!!!!Που ειναι ολοι αυτοι που ελεγαν οτι δεν ειναι σωστο να βριζουμε τον πηλαδακη???Που ειναι ολοι αυτοι που οταν εβγαζε ανακοινωσεις και εκανε "κινησεις" το athens club,εβγαιναν γρηγορα-γρηγορα για να καπελωσουν και να αποπροσανατολισουν????Που ειναι ολοι αυτοι που εβγαζαν ανακοινωσεις ΣΤΗΡΙΞΗΣ στον πηλαδακη και τωρα...ουπς κωλοτουμπα!!Εμεις θα ειμαστε παλι κοντα στην Α.Ε.Λ αλλα αυτη την φορα η σφαλιαρα που θα φανε καποιοι δεν θα ποναει απλα,αλλα θα τους στιγματιζει για μια ζωη.....ΑΕΛ 1 ΑΘΗΝΑ