Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Χαίρομαι.....

Και όμως προσωπικά χαίρομαι που ναυάγησε το σχέδιο γαυροποίησεις της ΠΑΕ.
Χαίρομαι και είμαι σίγουρος πως δεν είμαι ο μόνος.
Χαίρομαι γιατί αποδείχτηκε πως η μεταφορά μιας ΠΑΕ από έναν μέτοχο σε άλλο δεν είναι απλή υπόθεση, γιατί αν γινόταν διαφορετικά κάτι θα μύριζε πολύ άσχημα σε αυτή την ιστορία.

Σίγουρα από την στιγμή που ο Πάτσης έκανε έλεγχο θα είδε πράγματα και θάματα. Είχα γράψει για το τίμημα και είχα πει πως θα ναι πολύ μάγκας ο Πηλαδάκης αν δώσει μόνο την ΠΑΕ, και πως κανένας νοήμων άνθρωπος δε θα δεχόταν να πληρώνει τα 2 + εκατομμύρια ως ενοίκιο.
Χαίρομαι ακόμη γιατί το άγχος μας  ότι θα γίνουμε άρμα σε όχημα ομάδας του ποκ, ίσως πλέον να μην ισχύει.
Και κάτι τελευταίο: Αν πραγματικά θέλει να φύγει όπως μας διατυμπανίζει μήνες, (μη πω χρόνια), τώρα, ξέρω πως υπάρχει πρόταση από επιχειρηματία την οποία αρνήθηκε να συζητήσει καθώς εκείνος ζητούσε ΟΛΟ το πακέτο. Δηλαδή τα πάντα. Το τηλέφωνο του το έχει. Αν θέλει...

ΥΓ: Χαίρομαι και για κάτι ακόμη...... Χαίρομαι γιατί ο Μπόλεκ θα ρουφήξει το αυγό του τώρα, και δε θα διατυμπανίζει δεξιά και αριστερά, ότι θα διώξει τον έναν και τον άλλο από την ΠΑΕ. Ειδικά άτομα και υπαλλήλους που δε δουλεύουν στην ΑΕΛ αλλά για την ΑΕΛ. 



Share

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τελικα σ'ενδιαφερει μονο να κανεις κριτικη και τιποτα αλλο. Τρομαξες μην φυγει ο Πηλαδακης και αρχισες παλι την προπαγανδα εναντιον του Πατση. Σε λυπαμαι

vissini coursaros είπε...

Αν η κρίση μου για τον Πάτση θεωρείται από εσένα πως με τρόμαξε ότι θα φύγει ο Πηλαδάκης είσαι πολύ γελασμένος, και πιθανότατα δεν είσαι ΑΕΛ. Και επειδή σίγουρα δεν είσαι ΑΕΛ είσαι ο μόνος που χρειάζεται λύπηση...

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxa ti leei o anwnymos 5:04 !!!

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!φιλε κουρσαρε,συμφων οτι ησουν απο τις ελαχιστες φωνες που μιλουσαν και μιλουν.οσο για το πρωτο σχολιο ή ειναι χιουμορ και τσιμπησες ή δειχνει οτι το οπαδικο μας επιπεδο και iq ειναι οσο και η θερμοκρασια στην κορυφη του ολυμπου αυτην την ωρα.δεν πιστευω παντως,χιουμορακι θα ειναι σιγουρα. πανος

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΣ "το σχέδιο γαυροποίησεις της ΠΑΕ" ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ Η ΑΠΛΑ ΤΟ ΛΕΣ;
ΛΕΣ "ο Πάτσης έκανε έλεγχο θα είδε πράγματα και θάματα" ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ Η ΑΠΛΑ ΤΟ ΛΕΣ;
ΛΕΣ" 2 + εκατομμύρια ως ενοίκιο" ΙΣΧΥΕΙ;

vissini coursaros είπε...

Λέω εσύ ζεις σε αυτή την πόλη ή ακούς μόνο ένα συγκεκριμένο σταθμό που προμοτάριζε τον συγκεκριμένο επενδυτή?
Λέω πως όταν έγραφα για προσφυγές το καλοκαίρι εσύ ο ίδιος μάλιστα πιθανότατα έλεγες πως λέω αρλούμπες, κάτσε γιατί έρχονται και άλλες 3-4 άμεσα. Λέω επίσης επί του θέματος σου πως πιθανότατα δεν έχεις μιλήσει με καμία τοπική επιχείρηση που "συνεργάστηκε", για να μάθεις τα πράματα και θάματα.
Λέω 2+ μύρια και ναι ισχύει. Το λένε πλέον και οι γνωστοί άγνωστοι.

Ανώνυμος είπε...

kala re coursare exeis faei ka si tin paramitha oti me piladaki eimaste aneksartitoi kai oxi se arma KALITERA SE ARMA KAI ME PATSI PARA NA DINOUME PAIXNIDIA APO DO KAI APO KEI.mia simvouli se olous tous agnous opadous tis AELARAS mas MIN PATATE STO KOLOMPARO TO ARENA

Ανώνυμος είπε...

Καλα εσυ ο τελευταιος και αν εισαι ΑΕΛ. Αλλα συμφωνα με το ΑΕΛομετρο του κουρσαρου εισαι ο πιο αγνος φιλαθλος. Καλυτερα που δεν πουλησε ο Πηλα κουρσαρε αλιως πως θα ειχες υποσταση? Χωρις εχθρο πως θα υπηρχες?

vissini coursaros είπε...

Αλυσίδα είναι φίλε μου 2:34, αλυσίδα, χωρίς τα λάθη του μεγαλομετόχου δεν θα υπήρχε το blog χωρίς το blog δε θα έγραφες σχόλια εσύ κοκ.
Όσο για το ΑΕΛομετρο, μακριά από εμένα αυτή η συσκευή...Αυτή την βρίσκεις σε πολλά μαγαζιά, ή και παραμάγαζα, ανάλογα πως το βλέπει ο καθένας.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΡΣΑΡΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΣΤΑΘΜΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ(ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΑΙΤ).ΑΚΟΥΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΖΩ ΑΠΟΨΗ.
ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΩ "το σχέδιο γαυροποίησεις της ΠΑΕ" ,"ο Πάτσης έκανε έλεγχο θα είδε πράγματα και θάματα" ," 2 + εκατομμύρια ως ενοίκιο" Θ Ε Λ Ω ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ.ΠΧ ΑΝΕΛΥΣΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΤΩΝ 2 + εκατομμύριων.ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΟΡΙΣΤΗΚΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ Β ΕΘΝΙΚΗ.
ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΠΛΕΥΡΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ...ΚΑΙ Η ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΠΕΣΑΜΕ Β(ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ)..ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΑΜΕ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Τι ψαχνεις και εσυ ρε φιλε? αποδειξεις στον κουρσαρο? ανωνυμος λασπολογος ειναι. τωρα θα τον μαθεις?

vissini coursaros είπε...

Ο καιρός θα φέρει τις αποδείξεις, ο καιρός, όπως έκανε μέχρι τώρα σχεδόν σε όλα όσα έγραψα. Και μη μου λες πως όλοι ξέραμε για τις προσφυγές, πως το ξέραμε? ο μεγαλομέτοχος δεν μας είχε πει πως κάνει διαχείριση των εσόδων της ΠΑΕ? Τι σόι διαχείριση είναι ετούτη??
Όσο για τον τελευταίο φίλο, νομίζω πως δε χρειάζεται απάντηση, και μόνο ότι μπαίνει στον κόπο να με σχολιάσει φαίνεται ότι και εκείνος μέσα του πιστεύει ή θέλει να μάθει τα όσα στραβά συμβαίνουν στην ομάδα μας. Ανώνυμα εγώ, ανώνυμα και εκείνος!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΑ 6,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ;;;ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΙΣ....

vissini coursaros είπε...

Επειδή τα λες όπως θέλεις σου λέω πως αυτά τα μύρια 6,5 7,5 ή δε ξέρω εγώ πόσο γιατί η εργο 3 είπε πως τις έχει δώσει 14 μύρια και το γήπεδο κόστισε 22 και όχι 45 (δε τελείωσε το όλο project αν θυμάσε), θα πήγαιναν στο ταμείο της γήπεδο αε και όχι της ΑΕΛ. Εμένα η ΑΕΛ με νοιάζει, διαφορετικά θα έπρεπε να ασχοληθώ και με το που βρήκε τα 3 μύρια για ανακαίνιση στο καζίνο κέρκυρας.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΛΕΩ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ,ΤΟ ΑΥΓΟ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ Ή Η ΚΟΤΑ ΤΟ ΑΥΓΟ;
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:ΑΥΓΟ-->γήπεδο αε ,ΚΟΤΑ-->ΠΑΕ ΑΕΛ 1964

ΚΟΤΕΤΣΙ Ο ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ

ΥΓ ΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΑΕΛ Ο ΠΗΛΑ ΧΑΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 14 ΜΥΡΙΑ(ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΣΕΝΑ)!!!!