Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Του Καφέ Το Κάγκελο.

Το ότι αποδεδειγμένα είμαστε η πόλη του καφέ είναι τόσο δεδομένο όσο ο Παρθενώνας για την Ελλάδα.
Το ότι μέσα στην καψούρα μας μπορεί να πληρώσουμε και 5 ευρώ αν μας τα ζητήσουν για να πιούμε ένα καφέ από συγκεκριμένες αλυσίδες καταστημάτων και μάλιστα σε "πλαστικό" ποτήρι το αντιλαμβανόμαστε όλοι.

Δυστυχώς η ΠΑΕ για πρώτη φορά και ενώ όλα τα προηγούμενα χρόνια δεν υπήρχε τέτοιο θέμα, αποφάσισε για χάρη της Γήπεδο ΑΕ αλλά και των ιδιοκτητών ειδών εστίασης να "σκληρύνει" τη στάση της με αποτέλεσμα τις τελευταίες μέρες να γίνεται σε ραδιόφωνα και site του καφέ το κάγκελο.
Για ακόμη μια φορά, κοιτάμε το δένδρο και χάνουμε το δάσος, δυστυχώς.
Για ακόμη μια φορά αντί να μας απασχολεί η αγωνιστική ανάταση της ομάδας (ειδικά τους διοικούντες), και η εξυπηρέτηση των οπαδών που από το υστέρημα τους προσπαθούν να είναι παρόν στον αγώνα που κάνει η ομάδα για επάνοδο στην Α κατηγορία,  ασχολούνται με το αν θα φέρει ή όχι ο φίλαθλος - πελάτης, τον καφέ του από άλλο "μαγαζί" για να μη χάσουμε χρήματα. Όλα στο βωμό των χρημάτων.
Και μάλιστα την στιγμή που εκτός των VIP κανένας άλλος δε μπορεί να πάει στην καφετέρια του γηπέδου για να πάρει καφέ...
Δηλαδή αν κάποιος μεθαύριο θελήσει να μπει με πίτα στο γήπεδο θα του το απαγορεύσουν?
Βρε τι θα δούμε ακόμη...



Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

να γινοταν και τοσος ντορος,οταν περυσι δεν επετρεπαν να μπει η ντουντουκα στο πεταλο που πανε athens club,λιβαδακι και λοιποι,καλα θα ηταν.γι'αυτο εχουμε ελλειψη οπαδικης νοοτροπιας.για τον καφε ξεσηκωθηκαμε,για το αλλο που ειναι οπαδικο θεμα καθαρα,τιποτα.ετσι ειναι κυριοι.οταν προσπαθουν να αλλοιωσουν ή να αλλαξουν καποια οπαδικα στανταρ και ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ,θα θρουν το θρασος,το θαρρος,το εδαφος να μας επιβαλλουν και τι θα φοραμε στο τελος.οχι στον ποδοσφαιρικο πολιτισμο τους.ακολουθηστε μας στο δογμα αυτο για να μην αποΑΕΛοποιηθει η ΑΕΛΑΡΑ μας! πανος athens club!