Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Ανδρέας Πάτσης??

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Ελευθερία ο συμ-μέτοχος του Κώστα Πηλαδάκη στην ΑΕΛ είναι ο γνωστός δικηγόρος και νυν πρόεδρος της Ελασσόνας Ανδρέας Πάτσης.
Μάλιστα αναφέρεται πως σήμερα θα βρίσκεται στην Λάρισα με επιτελείο συνεργατών του, όπου θα κοιτάξουν και άλλες παραμέτρους ώστε η συνεργασία των δύο πλευρών να είναι επιτυχής.
Ποιος όμως είναι ο Ανδρέας Πάτσης που τελευταία τον γνωρίσαμε ως πρόεδρο της Ελασσόνας και δικηγόρου του γνωστού για την υπόθεση των στημένων Τσακογιάννη.
Ο Ανδρέας Πάτσης γεννήθηκε στο Δοτσικό Γρεβενών, και είναι 45 ετών.
Σε δημοσιεύματα αναφέρεται ως ο δικηγόρος των Σεΐχηδων μιας και μοιράζει το χρόνο του μεταξύ Αθήνας, όπου διατηρεί δικηγορικό γραφείο στο Κολωνάκι με την επωνυμία Ανδρέας Πάτσης & Συνεργάτες, ( AP & Associetes),  και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων όπου εκεί διατηρεί στενή φιλία με έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου τον σεΐχη του Άμπου Ντάμπι. 
Αναφέρεται επίσης ως ο δικηγόρος των επωνύμων, μιας και αρκετοί από εκείνους όπως η Σεμίνα Διγενή, ο Τέρενς Κουίκ, η Βάνα Μπάρμπα, η Νατάσα Θεωδορίδου και πολλοί άλλοι του έχουν εμπιστευτεί τις υποθέσεις τους. 






Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

γαματα...