Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Ένα παραμύθι...

Ας διαβάσετε και ένα παραμύθι, μέρες που είναι. Σε κάθε παραμύθι μπορεί να υπάρχει ο κακός ο λύκος αλλά υπάρχουν και τα αγνά πλάσματα...
Στην προηγούμενη ομάδα του έπαιρνε 30 χιλιάρικα, είχε και bonnus συμμετοχών το οποίο με τη αγωνιστική του παρουσία και την αθλητικότητα του τα κέρδισε.
Όνειρο του να παίξει στην "καψούρα" όλων των Λαρισαίων.

Σε κάποιο dvd που για άλλων κοιτούσαν, ξεχώρισε?? Να του πούμε να έρθει?? Ελεύθερος είναι, Λαρισαίος είναι ίσως τον χρειαστούμε! και έτσι ήρθε.
Ένα από τα παιδικά του όνειρα γινόταν πραγματικότητα, τι και αν στον παρελθόν τον είχαν απορρίψει για κάποιον άλλο που είχε βαρύτερο όνομα? Περιπλανήθηκε αλλά τελικά έπιασε στο λιμάνι που ήθελε.
Πάρε μια προκαταβολή 1000 euro και θα αν τα πας καλά θα σου κάνουμε συμβόλαιο καλό.
Τα χρήματα δε μετρούσαν για εκείνον, ύστατη τιμή το να φοράει τη φανέλα της αγαπημένης του.
Οι μήνες περνούσαν τα 1000 euro ήταν το μόνο φως που είχε δει αλλά εκείνος ακόμη συνεχίζει με το ίδιο πάθος, με την ίδια καύλα. Κάποιες "μουρμούρες" συγγενών και φίλων, (ρε είσαι καλά?? επαγγελματίας είσαι!!),  ακόμη δεν τον έχουν καταβάλει. Για εκείνον μετράει η καψούρα.
Πόσους τέτοιους μπορείς να βρεις σήμερα??? Ελάχιστους.μπορεί και κανέναν, και όμως σήμερα στην βασική ενδεκάδα της ΑΕΛ αγωνίζονται 3 από αυτούς. Τρεις που παίζουν για την φανέλα. Ψάχνουμε ακόμη οχτώ. Αν τους βρείτε πείτε το εκεί που πρέπει.
Και εύχομαι και αυτό το τέλος του παραμυθιού να έχει happy end.....



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: