Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Σε Αναμμένα Κάρβουνα...

Όλοι μας περιμέναμε και πλέον ελπίζουμε ότι η ομάδα θα πάει "τρένο" στην Β εθνική και ότι το έργο της επανόδου θα είναι εύκολο, γιατί πέραν των άλλων η φανέλα και η ιστορία της ομάδας, σε συνάρτηση με τους πιστούς και πολλούς φιλάθλους της  θα έκανε τους αντιπάλους να την σέβονται.
Δυστυχώς από τις μέχρι τώρα αγωνιστικές κανείς μας δεν είναι ευχαριστημένος.
Κανένας μας  ακόμη και ο πιο απαισιόδοξος δεν περίμενε τα τρία ισόπαλα αποτελέσματα στο γήπεδο μας και την υστέρηση της ομάδας σε βαθμούς αλλά και αγωνιστικότητα.
Το πρόβλημα της ΑΕΛ όμως δυστυχώς είναι άλλο.
Το πρόβλημα μας είναι το οικονομικό και αυτό μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτό από το γεγονός πως περσινά συμβόλαια, και όχι μόνο δεν έχουν εξοφληθεί ή διακανονιστεί έτσι ώστε το αγωνιστικό τμήμα να ασχολείται καθαρά με το κομμάτι που το αφορά.
Δυστυχώς την χρονιά που η Β εθνική μαστίζεται από οικονομικά προβλήματα το δικό μας πρόβλημα δείχνει να είναι το μεγαλύτερο από όλες τις ομάδες.
Κοιτώντας τυχαία τα νούμερα από την τελευταία ανακοίνωση επιτροπής της ΕΠΟ ( δε θυμάμαι τώρα πια γιατί είχαμε τόσες φέτος το καλοκαίρι που χάθηκε η μπάλα), και συγκρίνοντας τα χρέη των άλλων ομάδων που σιγά σιγά δείχνουν να διαλύονται μόνο ήσυχος δεν μπορεί να είναι ο οπαδός της ΑΕΛ γιατί όταν διαλύεται το σπίτι του διπλανού σου δεν αργεί η ώρα και για το δικό σου.
Παραθέτω τα νούμερα και βγάλτε και σεις τα δικά σας συμπεράσματα.:

ΑΕΛ 230.310 euro Μόνο για τον Κανόμπιο.
Εθνικός Αστέρας 153.770. για οφειλές σε Κοτταρά, Διαμαντή, Τσιώλη.
Αγροτικός Αστέρας 77.013 euro για οφειλές στον Ναλμπάντη
Διαγόρας 49.282 euro για Προβατίδη, Ζλακοβιτς, Κουκούτση, Πλάτανο, και Γκούτμαν
Καλλιθέα 2.200 euro για οφειλές στον Τσίτση.

Είχα γράψει, (γνωρίζοντας κάποια πράγματα),  για το φόβο επανάληψης του '96, και πως έπρεπε με κάθε θυσία να αποκλειστεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Εύχομαι να μη το ξανά ζήσουμε, και ελπίζω την άνοιξη όντως πρωταθλητές και με το σπαθί μας στην Α εθνική, να μη ζήσουμε το θρίλερ της αδειοδότησης.
Χωρίς βέβαια να μπορώ ακόμη να "χωνέψω" πως ενώ την προηγούμενη χρονιά τα έσοδα ήταν πάνω από 7 εκατομμύρια ευρώ η ομάδα να είναι τόσο χρεωμένη.





Share

2 σχόλια:

tampakiotis είπε...

δεν ειναι μονο της περσινης χρονιας τα εσοδα.ειναικαι των προηγουμενων.και αν σκεφτεις οτι αγορασε το καζινο κερκυρας και κανει επενδυση σε καζινι ,στην αφρικη,καταλαβαινειςπου πηγαν τα λεφτα.ο ανθρωπος ειναι στυγνος,μαλακας.δεν καταλαβαινει τιποτα.ειναι ικανος να κανει ζαρια απο τα κοκαλα της μαννας του.μην το ψαχνετε,οσο νωριτερα φυγει,τοσο καλλυτερο.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω μαζι σου.......ΑΕΛ 1 ΑΘΗΝΑ