Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Να Μην Ξεγελαστούμε...

ΑΕΛ- Επανομή 5-2
Επιβλητικό το σκορ για την ομάδα μας, ωστόσο αν δούμε την εξέλιξη του παιχνιδιού αλλά και την ομάδα μέσα στο γήπεδο μόνο εύκολη δεν ήταν η σημερινή νίκη.
Οι παίχτες τις ομάδας αντιμετωπίζουν τον κάθε αντίπαλο με ύφος "μπλαζέ" και αυτό το πληρώνει στο χορτάρι.

Ο Τζιμπάμπα σήμερα έδειξε πως πρέπει να ξεκινάει τα παιχνίδια.
Αν δεν έμπαινε το 2ο γκολ της Επανομής θα παίζαμε με δύο επιθετικούς?
Ο κόουτς χρειάζεται σωστή καθοδήγηση, η απουσία Καβακά είναι εμφανή σε κάθε παιχνίδι.
Οι παίχτες σήμερα με τον πανηγυρισμό τους έδειξαν ότι πρέπει να πληρωθούν. Το έδειξαν χαρακτηριστικά, ελπίζω να το είδατε όλοι σας....
Σαίτα άσε τα τεφτέρια, και βάλε όσα περισσότερα γκολ μπορείς για να αποδείξεις και στην ΑΕΛ ότι αξίζεις να σαι στο ρόστερ της.
Ευτυχώς έγινε 5-2, ευτυχώς νικήσαμε γιατί ο Παναγιώτης θα χε πρόβλημα. Ευτυχώς έρχεται αριστερό μπακ το Γενάρη, Όνομα ας το μάθετε από εκείνους που κυνηγούν αποκλειστικότητα.
Μπόα Μόρτε έγραψα και σε παλιότερη ανάρτηση... Πόσους τέτοιους μπορούμε να βρούμε στην ελληνική αγορά και με το 1/10 των χρημάτων που αμείβετε? 
Αν θεωρήσουμε πως γίναμε ομάδα μετά το 5-2 καήκαμε... Η ομάδα χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμη....










Share

1 σχόλιο:

tolios είπε...

Πολύ σωστά! Κάποιοι αύριο θα πανηγυρίζουν και θα λένε αυτή η ομάδα του 2ου ημιχρόνου θα πάει τρένο και μπλα μπλα....Ναι δέ λέω η ομάδα το χρειαζόταν κ έδειξε οτι το ήθελε το ξέσπασμα κ αυτό φάνηκε αφού κυνηγούσε μέχρι το 90φεύγα να βάλει γκόλ. Ας μην ξεχνάμε όμως τί πάθαμε στο 1-2? Πού πήγε το μυαλό όλων μας εκείνη τη στιγμή? Γιατί η ομάδα ήταν τόσο χαλαρή και μετά το 1-2 σκύλιασαν ? Δεν μπορούμε να παίζουμε έτσι απο την αρχή? Η ομάδα πονάει σε 2-3 θέσεις.Για τον Σαίτα δεν ξέρω ανα ενοούσε για ρευστό ή οτι άνοιξε λογαριασμό...Τες πα ας ελπίσουμε να δώσει ηρεμία η νίκη και όχι χαλαρότητα γιατί την τετάρτη θέλουμε άλλη μια νίκη. Το σίγουρο είναι οτι το χρειαζόμασταν όλοι αυτό το αποτέλεσμα παίχτες φίλαθλοι προπονητής έστω κ έτσι