Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Δε Του Βγαίναν Τα Κουκιά!


Παρασκήνιο υπήρξε πριν την εκλογή των δύο αντιπροέδρων στην Ένωση Football League - Football League 2.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας, ήθελε να είναι υποψήφιος, όμως όταν ξεκίνησε η διαδικασία για την υποβολή υποψηφιοτήτων είπε ότι δεν θα θέσει υποψηφιότητα και παραιτείται υπέρ του προέδρου του Πανσερραϊκού, Πέτρου Θεοδωρίδη.

Οι άλλοι δύο υποψήφιοι ήταν ο εκπρόσωπος της Καλλονής, Στέλιος Σφακιανάκης, και ο πρόεδρος της Καλλιθέας, Νίκος Σαλευρής. Η αποχώρηση Κούγια είχε ως αποτέλεσμα να μετακινηθούν προς την υποψηφιότητα Θεοδωρίδη πέντε ψήφοι.
Εκτιμάται ότι ήταν του Κεραυνού Γλυφάδας, του Απόλλωνα Καλαμαριάς, του Ηλυσιακού και της Παναχαϊκής, ενώ την υποψηφιότητα στήριξαν με την ψήφο τους ο πρόεδρος της Ένωσης, Σπύρος Καλογιάννης, και ο Πανθρακικός.
Συνολικά, ο κ. Θεοδωρίδης πήρε εφτά ψήφους. Δεύτερος εξελέγη ο Στέλιος Σφακιανάκης με πέντε ψήφους, ενώ δεν εξελέγη ο κ. Σαλευρής που πήρε μόλις δύο ψήφους.
Η διαδικασία, που ήταν μυστική, προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου του Αγροτικού Αστέρα, Κ. Ριαβόγλου, που αποχώρησε από την αίθουσα λέγοντας ότι όλα είναι προαποφασισμένα.
Πηγή: soccerplus.gr
Σχόλιο : Τελικά η κοντή αλεπού έκανε πίσω, καθώς από ότι φαίνεται κατάλαβε πως δε του βγαίναν τα κουκιά και πήγε με τον θεωρητικά ισχυρό.



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: