Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Έρχεται....

Πριν δύο μέρες μέσο της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ στο Facebook μας πληροφόρησαν πως σε λίγες μέρες μας έρχεται το πιο όμορφο δώρο γιορτών από την ΠΑΕ ΑΕΛ. Από εκεί και η φωτογραφία της ανάρτησης.
Σήμερα και σε σχετικό άρθρο ιστοσελίδας μάθαμε πως αυτό το δώρο προς τους φίλους της ΑΕΛ δεν θα ναι και τόσο πρωτότυπο μιας και πολλοί από εμάς το έργο το έχουμε ξαναζήσει.

Έχω γράψει καιρό τώρα για χρέη προς την ομάδα, προς τρίτους κλπ.
Μακάρι να μην επιβεβαιωνόμουν ποτέ. Αλλά είναι τόσο σοβαρή η κατάσταση που πρέπει να γνωρίζετε ότι όλα κρέμονται σε μια κλωστή.
Ο μόνος που μπορεί να αλλάξει όσα υπάρχουν, τουλάχιστο στο αγωνιστικό τμήμα είναι ο μεγαλομέτοχος.
Θα πρέπει να καταλάβει επιτέλους πως όσο δεν είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις του, τόσο ο κίνδυνος να ζήσουμε ξανά το 96 θα είναι μεγάλος. Σε ανύποπτο χρόνο το χα γράψει. Να ξέρετε πως υπήρχε και τότε η γνώση της κατάστασης από μέρους μου, μπορεί όχι όλης αλλά ενός μέρος της σίγουρα. Τότε χτύπησα  ένα καμπανάκι, μπας και κάποιοι φιλοτιμηθούν και αλλάξει κάτι.
Ας ελπίσουμε να μην χτυπήσουν καμπάνες.
Και μια συμβουλή, αν είμαι σε θέση να δώσω τέτοια.
Ο κουμπάρος σου πήγαινε στην πόλη του μεταμφιεσμένος για να μη τον πάρουν γραμμή οι γριές, εσύ ακόμα έχεις, ελάχιστα μεν, πατήματα εδώ. Πράξε τα δέοντα, όσο υπάρχουν ακόμα, μετά το ποτάμι δε γυρίζει πίσω.



Share

1 σχόλιο:

tolios είπε...

Κουρσάρε σε κάποιες ομάδες σούπερ λίγδας υπάρχει ζήτημα επιβίωσης συμβόλαια 900 ευρώ το μήνα κλπ, για τη φούτμπολ λίγκ τί να πω οτι κάνουν έρανο να πληρώσουν το ρεύμα,οτι κάποιοι μπορεί να μήν υπάρχουν του χρόνου στο χάρτη...? Γνωστά αυτά . Κι όμως παλεύουν όσο μπορούν γιατί εδώ να είναι τόσο μεγάλο θέμα? Τόσο καλομαθημένοι είναι? Εκτός άν εδώ είναι ακόμα χειρότερη η κατάσταση οπότε πάω πάσο