Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Επιτακτική Ανάγκη για Νίκη

Με εκείνα, (τρεις ισοπαλίες ), και τα άλλα, (μια νίκη), φτάσαμε στην 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος, και παρόλο που η ΑΕΛ θα δώσει τον τέταρτο, και τρίτο συνεχόμενο αγώνα στην έδρα της, δεν κατάφερε ακόμη να χαρεί την χαρά της νίκης, δεν κατάφερε ακόμη να έχει καν την χαρά του γκολ.
Με την φτωχή ως τώρα συγκομιδή των έξι βαθμών στο πρωτάθλημα της Β εθνικής είναι σίγουρο πως κανένας μας δεν είναι ευχαριστημένος.

Ο αυριανός αντίπαλος τόσο λόγο ονόματος και ιστορίας, όσο και για τον ιδιοκτήτη που έχει είναι για την ομάδα η τελευταία ευκαιρία για να δώσει λίγη χαρά στο κόσμο της πριν αρχίσουν άλλες καταστάσεις.
Δεν μπορώ με τίποτα να διανοηθώ πως αύριο το αποτέλεσμα  θα είναι άλλο πέραν της νίκης.
Μπορεί οτιδήποτε άλλο να μη μας βγάζει, (ακόμα), εκτός στόχου, κάνει την προσπάθεια δυσκολότερη την ψυχολογία όλων μας χειρότερη, και την υπομονή που τόσο όλοι επιδείξαμε όλο αυτό το διάστημα να τελειώνει.
Δε ξέρω ποιοι παίχτες θα παίξουν αύριο, δεν με ενδιαφέρει να παίξουμε και με τα τρίτα, αρκεί εκείνοι που θα μπουν στο χορτάρι να τρων σίδερα από το πρώτο δευτερόλεπτο.
Δεν με ενδιαφέρει αν θα έχουμε κατοχή, αν θα κάνουν τριγωνάκια, τετράγωνα και κύκλους , με συνδυασμούς οι παίχτες μέσα στο γήπεδο.
Δε με ενδιαφέρει αν ο αντίπαλος προπονητής βάλει το λεωφορείο πίσω ή αν ο αντίπαλος τερματοφύλακας έχει την ικανότητα να βγάλει τα άπιαστα.
Και τέλος τέλος δεν με ενδιαφέρουν τα σφυρίγματα του διαιτητή, και το τρισδιάστατο της ανάλυσης μιας φάσης.
Με ενδιαφέρει και αποτελεί επιτακτική ανάγκη για όλους αύριο να κερδίσουμε έστω και με μισό μηδέν.
Αν δε γίνει αυτό...... καλύτερα ας μη σκεφτόμαστε αρνητικά..
Τρέμω στην ιδέα..



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: