Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Δύσκολη Επιλογή??

Γράφτηκε, αλλά και η σημερινή ανοιχτή προπόνηση στο ΑΕL FC ARENA, έδειξε πως ο Κόουλμαν θα εμπιστευτεί την υπεράσπιση της εστίας της ΑΕΛ ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα στην Καισαριανή  στον Μιχαηλίδη
Φυσικά πρόθεση μου δεν είναι να κρίνω τις επιλογές του κόουτς αλλά ρε γαμώτο, ο νεαρός Σωτηρίου μας επέδειξε περίτρανα ότι μπορεί να σταθεί άνετα ως πρώτος τερματοφύλακας της ομάδας μας σε
αντίθεση με τον Μιχαηλίδη που από το καλοκαίρι και την ένταξη του στην ομάδα, αρκετό καιρό είναι τραυματίας.
Ο Σωτηρίου μέσα από τις εμφανίσεις του, τόσο στα φιλικά, όσο και στα επίσημα παιχνίδια της ΑΕΛ μας έδειξε πως και μπορεί και το έχει, και είναι κρίμα από πλευράς ψυχολογίας και μόνο να μη του δοθούν οι ευκαιρίες ειδικά τώρα που τρέχει ένα καλό σερί.
Αντιθέτως ο Μιχαηλίδης δείχνει "γερασμένος" στις αντιδράσεις του, αλλά και σε όσους από εμάς είδαμε το παιχνίδι στην Βέροια, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο βλέπαμε ένα τερματοφύλακα συνεχώς εκτός φάσεων.
Δύσκολη η θέση του τερματοφύλακα, αλλά ο Σωτηρίου δείχνει με την συμπεριφορά του,  και όχι μόνο την αγωνιστική ότι μπορεί να σταθεί στην ΑΕΛ.
Για να δούμε... Κυριακή κοντή γιορτή!



Share

4 σχόλια:

tolios είπε...

Ο Σωτηρίου έδειξε από την αρχή φέτος πολύ αεράτος,άνετος κ σταθερός που σημαίνει ότι δούλεψε αρκετά κ του έκανε καλό ο δανεισμός του στον εθνικό. Τώρα για την επιλογή Μιχαιλίδη μόνο για πιο έμπειρο μπορώ να σκεφτώ ότι τον βάζει αλλά μας βγήκε λίγο ευαισθητούλης όπως και ο Γκονζάλες αν κ ο τελευταίος μου άρεσε με την παναχαική. Θα ήθελα να δώ είναι η αλήθεια μια τριάδα στο κέντρο Νεμπεγλέρα , Ρομέου και Γκονζάλες. Θα το δούμε άραγε ή θα μείνει επιθυμία ?

tolios είπε...

Τί έγινε γιατί δεν πέρασε το σχόλιό μου το χθεσινό περί τερματοφυλάκων και χαφ?

vissini coursaros είπε...

Αγαπητέ φίλε "tolios"
Δυστυχώς δεν μπορώ συνεχώς να είμαι στο pc.
Ξέρεις πολύ καλά πως τα σχόλια "περνάνε" όλα.

tolios είπε...

οκ νόμιζα ότι κόπηκε γιατί πέρασε μεγάλο χρονικό διάστημα σόρρυ.