Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Εισιτήρια Διαρκείας 2011-2012

Με το δεδομένο της Β εθνικής όπου πιθανότατα θα αγωνίζεται η ΑΕΛ την επόμενη χρονιά, και με 4000 και πλέον κατόχους εισιτήριων διαρκείας να ενδιαφέρει το θέμα, έγραψε σήμερα η "αρχαιοτέρα" άρθρο σχετικά με τις τιμές της νέας χρονιάς. Άρθρο του Σωτ. Κέλλα, που αν συνυπολογίσουμε τα λόγια των δημοσιογράφων των ραδιοφώνων είναι ο μόνος που έχει "προεδρικό" ρεπορτάζ, άρα το ρεπορτάζ  του αρθρογράφου που αποτυπώθηκαν στο χαρτί πιθανότατα είναι και σκέψεις του μεγαλομετόχου για τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της νέας χρονιάς.

Προσωπικά διαβάζοντας το άρθρο απογοητεύτηκα... 15-20% μείωση προαναγγέλλεται, ή ίδια τιμή φέτος και μισή τιμή την 4η χρονιά εαν και εφόσον η ομάδα είναι στην 1η κατηγορία. Αν δηλαδή ένα εισιτήριο για του χρόνου κόστιζε 450 euro  και φέτος κόστιζε 400 euro του χρόνου με "ψαλίδι" 20% θα κοστίζει 360 euro. Νομίζει ο μεγαλομέτοχος ότι έτσι θα έχει 4000 διαρκείας στην Β ?? χα! ούτε οι μισοί δεν θα ανανεώσουν και ξέρετε γιατί? Γιατί όταν υπογράψαμε πέρσι τον διακανονισμό υπάρχει ένα πράγμα δεν "πρόσεξε" η ΠΑΕ στους όρους της.. Μπορεί αυτή την φορά να έγραψε ότι θα μας τα πάρει νόμιμα σε σχέση με τα play off αν και εφόσον παίξει η ομάδα αλλά μια παράγραφος στην συγκεκριμένη σύμβαση τα λέει όλα... την μεταφέρω από το δικό μου διαρκείας αυτολεξεί :

Το εισιτήριο διαρκείας ΙΣΧΥΕΙ για τους κάτωθι αγώνες με γηπεδούχο την ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 κατά την διάρκεια των περιόδων 2010-11, 2011-12, 2012-13 :
Α) Φιλικούς αγώνες, Β) Αγώνες πρωταθλήματος SUPERLEAGUE κανονικής περιόδου, Γ) Αγώνες Κυπέλλου Ελλάδος ΕΠΟ.



Να ξέρει η ΠΑΕ, και να το μεταφέρουν τα τσιράκια της,  πως : ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ....



Share

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

den katalava ekei pou les gia thn 4h xronia

vissini coursaros είπε...

Γράφει ο Κέλλας ότι στις σκέψεις είναι να αφήσει τα διαρκείας ως έχει και με την λήξει της τριετίας (4η χρονιά), να χουν έκπτωση 50%.... όσοι μείνουν βέβαια...

Ανώνυμος είπε...

a katalava.kai to koroido pou phre to diarkeias dhladh exei 2 epiloges.h na dwsei ta idia symfwnithenta xrhmata gia na vlepei oles tis kwlopetinitses h na mhn ananewsei katholou.kai fysika to deytero tha shmainei oti den tha nai AELaras,etsi???

vissini coursaros είπε...

Με βάση τα λεγόμενα των δημοσιογράφων το διαρκείας ανεβάζει αισθητά το ΑΕΛομετρο μας. Από κει και πέρα, στο χέρι μας είναι. Προσωπικά μόλις ανακοινωθούν οι νέες τιμές θα αποφασίσω. Μπορεί πλέον να βλέπω την ομάδα από το πέταλο και με ΑΠΛΟ εισιτήριο... εξάλου χαμένος είμαι με το διαρκείας χρόνια τώρα...

Ανώνυμος είπε...

fang1
θα συμφωνησω σε οσα παρεθεσες...τα διαρκειας υποτιθεται οτι τα πηραμε για να βοηθησουμε την ομαδα και οτι θα μας κοστιζαν πιο φτηνα αλλα μου φαινεται πως φετος και εαν βγηκαμε χαμενοι στα λεφτα..φυσικα ξεχασες να πεις μετα το συνθημα παρε διαρκειας γιατι ειμαστε Αελ τωρα θα βγει το καινουργιο γινε μετοχος και εσυ μπορεις αμα εισαι Αελ...

vissini coursaros είπε...

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι βγήκε χαμένη η ΑΕΛ μας φέτος... αν είχαμε έστω μια αξιοπρεπή πορεία.... έστω...

Ανώνυμος είπε...

ME ΚΑΛΥΤΕΡΣ ΤΙΜΕΣ,ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ 4000 ΠΕΡΙΠΟΥ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΡΙΘΜΟ....ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ...ΕΕΕΕ ΡΩΤΑΩ?ΤΕΣΠΑ,ΘΑ ΕΦΤΑΝΑΝ ΣΤΑ 6000-7000 ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ Κ ΠΑΡΑΔΑΚΗΣ....!ΤΩΡΑ ΣΤΗ Β ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΤΣΙΜΠΗΜΕΝΕΣ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ,ΠΗΛΑΔΑΚΗ ΞΥΠΝΑ.....ΚΟΡΟΙΔΟ!!!ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΝΟ ΑΝ Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΣΩ................ΕΙΔΑΛΩΣ 10 ΕΥΡΩ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΤΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΟΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΧΩΝΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ...ΕΕΕΕ ΤΟΣΟ Κ ΣΤΗ Β....ΕΕΕΕ ΠΑΡΑΔΑΚΗ!!!ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

Ακριβως σ αυτο που παραθετεις περι ορων βασιζομουν κι εγω, αλλα πολυ φοβαμαι κουρσαρε οτι την πατησαμε ολοι μας, γιατι υπογράψαμε συναλλαγματικες και συν τοις αλλοις οι οροι που παραθετεις, πολυ φοβαμαι οτι αναφερονται μεμονωμενα στο που και πως χρησιμοποιεις την καρτα διαρκειας που εχουμε ολοι στα χερια μας. Δεν ξερω αν εγινα σαφης.

Stussy

vissini coursaros είπε...

Φίλε stussy θα ξανά υπάρχει ενημέρωση από το blog μόλις ανακοινωθούν οι προθέσεις του μεγαλομετόχου.
Να σαι σίγουρος πως το "κίνημα" είναι μεγάλο... και απασχολεί περισσότερους από όσους φαντάζεσαι.

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι, γιατι οι δημοσιοκαφροι της περιοχης μας, ξεκινησαν δειλα δειλα να βγαζουν αελομετρα παλι!
Ασχετο ρε συ κουρσαρε, αλλα δεν ειναι καταντια μια ολοκληρη γενια την δεκαετια του 80 που ανδρωθηκε με τα κατορθωματα αυτης της ομαδας, να μην καταφερει να βγαλει 2-3 σοβαρα παιδια αθλητικογραφους...?

Stussy