Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Credits


Αχ βρε Λάζαρε! Αχ θα σε μαλώσω. Βρε συ είναι δυνατόν από ένα τόσο σοβαρό τυπάκι όπως η πάρτη σου να ακούγονται τέτοιες λέξεις!! Άκου εκεί χέστηκα!!! Τς τς τς  πιπέρι βρε συ! Και δεν το είπες μόνο μια φορά βρε Λάζαρε! Παπαπαπαπα είναι δυνατόν δημοσιογράφος του διαμετρήματος σου να πέφτεις σε τέτοια φραστικά ολισθήματα?? Σε ακούνε και μικρά παιδιά βρε συ!
Σκέφτεσαι να σε βλέπουν στο δρόμο και να σου λεν όλοι ότι χέστηκαν.. Κρίμα δεν είναι??
Εξάλλου βρε  Λάζαρε έχεις εσύ το ακροατήριο σου που παίρνει το λόγο και τους αποστομώνει όλους! ‘Όπως ο ακροατούλης που μας είπε πως τώρα θα δείξουμε πόσο ΑΕΛ είμαστε! Τώρα που θα κάνει την αύξηση ΜΚ ο πρόεδρος, (άγιος ο θεός),  και να δούμε αν θα θέλουμε να γίνουμε συμμέτοχοι! 
Εδώ που τα λέμε βέβαια (αν και τα είπαμε και χθες), συμμέτοχους στην χασούρα (λογο β εθνικής και μόνο), θέλει γιατί σε αυτό το έρμο το γήπεδο, (στην Γήπεδο ΑΕ ντε), σε αυτό που θα μπορούσαμε όλοι μας να πάρουμε ομολογίες? Θυμάσαι Λάζαρε, στο γήπεδο λοιπόν που έχει κέρδη δεν…δεν μας θέλει ο πρόεδρος!. Τα ξεχνάς αυτά όμως Λάζαρε και θα σε μαλώσω!! Αλλά δε πειράζει! Θα σε κάνει «μπόζια» ο πρόεδρος μιας και το είπες ξεκάθαρα! Όποιος είναι ΑΕΛ είναι και με τον Πηλαδάκη! Τέλος! Έ! Πόσα Credits θα πάρεις βρε συ! Α και μη μου πεις ότι δεν ξέρεις τα Credits υπάρχει και η μετάφραση στο Google!



Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxaxaxaaxxaxaax nai ayth th frash thn akousa ki egw opoios einai ael einai kai me ton phladakh kai tarakounhsa to kefali mou mpas kai akousa lathos...ti na peis gia ton ypertato lary king!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι θα γίνει με κείνο το έρμο το ταξίδι στο Ρέικιαβικ, που έκανε "δώρο" από την εκπομπή και δεν πήγε κανένας ?? Τα SMS στο 19000 κοστίζουν 1,23 ευρώ στην τσέπη του κάθε αποστολέα, αλλά η χρέωση του μυνήματος δεν έχει αναφερθεί ποτέ στην εκπομπή του υπέρτατου δημοσιογράφου. Την βλέπεις μόλις πάρεις το λογαριαμό στα χέρια σου. Θα πεσουν λίγο βέβαια οι δουλειές φέτος στη Β', αλλά η ΑΕΛΑΡΑ έχει σταθερό κοινό και θα τη βγάλουμε και φέτος.