Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Πηλαδάκης... βρε βρε βρε..

Ψαχουλεύοντας στο διαδίκτυο για ειδήσεις σχετικά με την Ομάδα μας διάβασα πολλά... κάποια μου κάναν εντύπωση, (όπως ότι πλήρωσε ο μΠέος για να κάνουμε συλλαλητήριο), και θεώρησα πως τα παπαγαλάκια του πηλαδάκη εξακολουθούν να συνεχίζουν το παραμύθι τους, Κάποια επουσιώδη (όπως το ότι ο Πηλαδάκης απλώνει τα πλοκάμια του και σε άλλου είδους εταιρείες), και το άφησα να περάσει στο ντούκου γιατί είναι γνωστό πως παρά της αντιθέτου "φήμες" που διέσπειραν  υπάλληλοι της ΠΑΕ -  είτε είναι στο Μισθολόγιο της είτε όχι, πως ο πρόεδρος δεν έχει λεφτά - όπως όλοι μας γνωρίζουμε "λεφτά υπάρχουν".
Σε εκείνο όμως που πραγματικά Κόλλησα, και κόλλησα για τα καλά είναι το παρακάτω δημοσίευμα του exedra.gr που αφορά το ΑΟ Τρικάλων και έχει σχέση με την ΑΕΛ και το μεταφέρω copy - paste :


την αποκάλυψη ότι ζήτησε τη χρήση του «AEL FC Arena», σε περίπτωση που τα Τρίκαλα ανέβουν στη Superleague, προχώρησε ο Βαγγέλης Πλεξίδας. Ο μεγαλομέτοχος των Κυανερύθρων βρίσκεται σε κόντρα με τον δήμο Τρικκαίων, ο οποίος του ζητάει ένα μεγάλο ποσό για τη χρήση του γηπέδου και θεωρεί το νεότευκτο γήπεδο των Θεσσαλών ως μια καλή λύση


http://www.exedrasports.gr/football/bnational/article/?aid=105564&scid=1342&team=trikala


Ελπίζω όλοι σας τώρα να καταλαβαίνεται γιατί το AEL FC ARENA είναι του Πηλαδάκη και όχι της ΑΕΛ.... Γιατί εμείς υπογράψαμε να παραχωρηθεί το οικόπεδο για γήπεδο της ΑΕΛ και όχι του Πηλαδάκη, και μάλιστα για να έχει η ΑΕΛ πραγματικά έσοδα και να μη κρέμεται από κανέναν κερατά!!!


Κλείνοντας θα σας μεταφέρω αυτούσια δήλωση του Πηλαδάκη για το τι είναι ΑΕΛ για αυτόν... γιατί  ΑΕΛ για εκείνον είναι το κύπελλο του 2007 το γήπεδο και τίποτα παραπάνω..


Το άλλο μεγάλο κεφάλαιο στα επαγγελματικά σας είναι το ποδόσφαιρο με την  Λάρισα, μια ιστορική ομάδα, που βρίσκεται στην Α΄ Εθνική.
«Είναι πρωτοπόρος σε αυτά που έχει κάνει τα τελευταία έξι χρόνια. Έχουμε βγει στην Ευρώπη, έχουμε πάρει το κύπελλο Ελλάδος, κάτι που δεν έχει κάνει καμία ομάδα της περιφέρειας. Για παράδειγμα δεν το έχει πάρει η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, ο ΑΡΗΣ, αλλά εμείς καταφέραμε να πάρουμε ένα κύπελο και μάλιστα παίζοντας με τον Παναθηναϊκό. Το άλλο που είναι σημαντικό είναι ότι πρόκειται για τη μοναδική ομάδα, μετά τον Ολυμπιακό που κατασκευάζει το γήπεδό της στα πρότυπα ΦΙΦΑ -ΟΥΕΦΑ. Αυτό νομίζω θα μας δώσει, ένα μεγάλο προτέρημα. Φέτος δεν είναι καλή χρονιά αγωνιστικά αλλά αντιμετωπίσαμε τόσα προβλήματα. Εύχομαι να μην συμβεί σε κανέναν, αυτό που συνέβη σε εμάς, να πεθάνει παίκτης μας. Έχει κόστος και ψυχολογικό και επί της ουσίας καθώς μια ομάδα σαν τη δική μας δεν έχει την πολυτέλεια 2-3 παικτών αυτού του επιπέδου, με αποτέλεσμα όλο τον πρώτο γύρω του πρωταθλήματος να τον περάσουμε χωρίς επιθετικό». 
Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη αν και παλιά εδώ :



Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

katarxas re paidia egw kserw oti o pleksidas efyge ap ton aot.kai kata deyteron,to enoikio sto arena tha nai mikrotero?mhn trelathoume twra!gia mena einai fhmes...

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ... ΟΙΜΠΡΟΣΤΙΝΟΙ ΤΗΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗΣ ΠΑΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΗΔΑΚΗ... ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΕΡΙΔΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΕΛ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑ ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ... ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΤΑΡΑΜΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ... ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΜΗ ΔΕ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ... ΡΟΥΦΙΑΝΟΙΙΙΙΙΙΙ...