Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Είμαστε Όλοι Εκεί???

Αφού λοιπόν και σήμερα τα παπαγαλάκια κατάπιαν την γλώσσα τους, και φεύγοντας από την συνέντευξη τύπου νιώθαν όλα ευτυχισμένα που ο μεγαλομέτοχος με μεγαλοπρεπή, βασιλική εμφάνιση έκλεισε τα στόματα της κριτικής και άνοιξε τα δικά τους θα ρωτήσω το εξής :


1o Απασχολεί ή δεν απασχολεί την κοινή γνώμη της πόλης μας το μίσθωμα που πληρώνει η ΑΕΛ στην Γήπεδο ΑΕ ?? Γιατί κανείς δεν ρώτησε??
2ο Απασχολεί ή δεν απασχολεί τους φιλάθλους της ΑΕΛ το γιατί δηλώνονται ψεύτικα στοιχεία στα εισιτήρια του κάθε αγώνα και γιατί?
Να πάρουμε τον τελευταίο αγώνα να δούμε τι δηλώθηκε??  Έχουμε και λέμε λοιπόν από το επίσημο site της ΠΑΕ copy - paste : Εισιτήρια: 5.691 – Εισπράξεις: 42.773
Τι και αν είμαστε γύρω στις 9 με 10 χιλιάδες?? δεν μας βλέπει ο μεγαλομέτοχος από ψηλά τελικά αλλά το ζουμί ξέρετε που είναι?? 42773/5691=7,5159 ανά εισιτήριο 


Ας δούμε όμως και την ανακοίνωση της ΠΑΕ για τα εισιτήρια, πάλι copy - paste: 



Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα έχουν ως εξής:
Θύρες: 11,12,13 & 23 = 10 ευρώ
Θύρες: 3, 4-5, 6-7 COSMOTE, 8-9, 10  = 12 ευρώ
Θύρες 14-15, 16-17, 19-20, 21-22 = 15 ευρώ
Θύρα VVIP 18 = 40 ευρώ

Το ότι μας περνάει για μαλάκες, τυρόγαλα, βλαχάκια, και δε ξέρω γω τι άλλο είναι σίγουρο, το ότι κανένας δημοσιογραφίσκος δεν βρήκε τα παντελόνια να το ρωτήσει όμως για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνει το πόσο μικροί, και λίγοι είναι.





Share

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ. ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΜΙΚΡΕΝΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Απολυτα δικαια ερωτηματα που ψαχνουν για απαντηση. Ειιδικα αυτο με το μισθωμα του ΑΡΕΝΑ περιμενω πως και πως μια απαντηση.
Και ειμαι ο stussy (για να μη νομιζουν μερικοι οτι ο κουρσαρος σχολιαζει απο κατω)

vissini coursaros είπε...

Ρε συ stussy αν έγραφα εγώ και τα μηνύματα των αναγνωστών που να προλάβω ρε σύ!!! Εδώ δεν μας αφήνουν σε ησυχία όλοι τους! Ούτε καν τα αυτονόητα δεν κάνουν!

Ανώνυμος είπε...

re koufala skefthkes na kaneis th diairesh?egw stamathsa otan eida posa dhlwse kai eipa asta diala re phla tha mas trelaneis teleiws!!!7,50 eyrw??????kai ksekinousan apo 10?e re koroida pou eimaste kai vghkan oloi oi kwloglyftes twra na mas poun ti?na kopsoume thn kritikh ston proedro!vre oust saliarhdes!

Ανώνυμος είπε...

Eσυ ρε απιθανε δεν μας ειπες τελικα ποιο ειν αι το μισθωμα του γηπεδου και πως αλιως πρεπει να χρηματοδοτηθει? Αλλα ξεχασα!!! Θα μας πεις με αποδειξεις. Ναι ναι. Μηπως να μας πει αυτος που ειναι απο πισω σου? Λαμογια!!!!!!

vissini coursaros είπε...

Σας τσούζουν οι αλήθειες πουλάκια μου?? σας τσούζουν ?? Βαζελίνη!! Αλείψτε τον πωπό σας με βαζελίνη και η "είσοδος" στο πωπουδάκι σας δεν θα πονάει τόσο!

Ανώνυμος είπε...

Παλι αποφευγεις να απαντησεις για το γηπεδο ομως. ξερεις να βριζεις καλα οταν προκειται να μην απαντησεις. Λες την συκοφαντια σου και δεν εγινε τιποτα. Πες μας για ποιον δουλέυεις?

vissini coursaros είπε...

Λέτε για το μίσθωμα, έγραψα πως θα απαντήσω όταν έχω (που θα χω), στοιχεία αν θεωρείς συκοφαντία το 7,5 ευρώ ανά εισιτήριο στον αγώνα με την ΑΕΚ τότε μάλλον οι αριθμοί λένε ψέματα, και όχι εγώ. Αν δούλευα για κάποιον θα μουν πλούσιος, κάτι γκαφάλια κοιτάω να ξεστραβόσω από την πολύ προσωπολατρεία που χουν. Σου αρκεί?

Ανώνυμος είπε...

Φυσικα και δεν μου αρκει. Περιμενω να μου πεις πως πρεπει να χρηματοδοτηθει το γηπεδο αν οχι απο τα εισιτηρια της ΑΕΛ. Αν υπαρχει αλλος τροπος πρεπει να εισαι οικονομικη διανοια. Αλλα διαννοια δεν σε κοβω να εισαι

Ανώνυμος είπε...

Από ποιά εισιτήρια ζητάς να χρηματοδοτηθεί ρε πουλημένε χειροκροτητή?

Από εκείνα που ΔΕΝ δηλώνει μήπως (κι έτσι προκύπτουν οι αστείοι μέσοι όροι τιμής κάτω ότο φτηνότερο εισιτήριο)? Και ΠΩΣ άραγε θα πληρώνει το νοικι της η ΠΑΕ στον πρόεδρο [για πες μας κ. νομπελίστα των Οικονομικών] όταν αποκρύβονται έσοδά της? Ή μήπως πήρες θεωρημένη απόδειξη για το 3ετές διαρκείας σου, κλακαδόρε?

Αφού λύσεις τις ανωτέρω απορίες εξυπνούλη [αστειεύομαι] να σε ενημερώσω ότι τον οπαδό της ΑΕΛ ΔΕΝ τον αφορά πώς θα χρηματοδοτήσει το ιδιωτικό του γήπεδο ο πρόεδρος. Το γήπεδο ο ίδιος επέλεξε να μην ανήκει στην ΑΕΛ, αλλά στον ίδιο. Τώρα ας βρει τρόπο να το ξεπληρώσει δίχως να ακουμπήσει τρίχα από την ΑΕΛΑΡΑ.

Αλλά θα μου πεις από την άλλη, οι χειροκροτητές έχετε παρεδωσε με τον πρόεδρο και όχι με την ΑΕΛ. Άρα, τι να σας νοιάξει εσάς?

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχως το μονο που σε νοιαζει δεν ειναι η ΑΕΛ αλλα πως θα φυγει ο Πηλαδακης. Βριζοντας ομως δεν προκειται να με κανεις να σε σεβαστω γιατι δυστυχως δεν εχεις επιχειρηματα

vissini coursaros είπε...

Τι έγινε ρε σεις μισή μέρα έλειψα και τα μηνύματα παν σύννεφο.! Λοιπόν το μόνο που με νοιάζει είναι το καλό της ΑΕΛ δεν με ενδιαφέρει αν αυτό έρθει με πηλαδάκη πρόεδρο ή όχι. Αυτή τη στιγμή αυτός είναι πρόεδρος και θα υποστεί την κριτική και αφού κανένα μουνόπανο δημοσιογράφος δεν έχει τα αρχίδια να ρωτήσει τα ρωτάω από δω. Ας είχαν τα φρύδια να το κάνουν αλλά τους αρέσει το κοκο κο. Αν δε γουστάρεις αυτά που γράφω πήγαινε απλά σε άλλα sites η καλύτερα στα ραδιόφωνα που ξέρουν και κάνουν την δουλειά τους όπως προστάζει ο εργοδότης τους. Και κάτι ακόμα καθημερινά τούτο δω το blog έχει γύρω στους 1500 αναγνώστςες. Αν συνφωνούσαν όλοι μεταξύ τους τότε ουε και αλλοίμονο... δέχομαι την διαφορετικότητα σου, δέξου και συ των άλλων.

vissini coursaros είπε...

Και κάτι τελευταίο μιας και ξέχασα. Αλήθειες λέμε και μάλιστα αλήθειες που πονάνε. Αν θέλαμε να τα κονομήσουμε με την καψούρα μας θα έκανα δεκτό να βάλω διαφημήση όπως ήδη μου ζήτησαν δύο άνθρωποι (χωρίς να με ξέρουν ), με mail . Εγώ κονόμα την ΑΕΛ δε θα την κάνω

Ανώνυμος είπε...

Οι αληθειες σου ειναι αναποδεικτες ομως. Αν αποδειξεις οτι λες εγω θα ειμαι ο πρωτος που θα συμφωνησω. Ομως δεν μπορεις. Και για του λογου το αληθες, παλι απεφυγες να απαντησεις για το γηπεδο, αλλα μιλας περι ανεμων και υδατων.Οταν κανεις μια ερωτηση με δηθεν πονηρο υφος, πρεπει να ξερεις και την απαντηση, αλλα... μονο προβοκατσιες και τιποτα αλλο.

vissini coursaros είπε...

είναι ψέματα τα εισιτήρια?? είναι ψέματα οι τιμές οι μέσοι όροι είναι ψέματα ότι δεν τα δηλώνει όλα? είναι ψέματα ότι οι δημοσιογράφοι δεν μιλάν επί του θέματος?
Για το μίσθωμα σου το γραψα και άλλοι φορά αν δεν το επιβεβαιώσω δεν θα το βγάλω. Πάντως 1 ευρώ που χε πει ο τσούμαρης ως εκπρόσωπος στον ασπρούδη κάποτε δεν είναι.. είναι πολλά τα ευρώ...

Ανώνυμος είπε...

"Νομπελίστα" τσιμουσδιά βλέπω επί της ουσίας. ΓΑΡΓΑΡΑ και ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ.

Έτσι συνέχισε! Όπως σε δίδαξε ο Γκαβλάρας.

ΟΡΝΙΑΑΑΑΑΑ