Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Τα Κατάφερε....

Μπράβο μεγαλομέτοχε!!! Μπράβο Σπαρτιάτη πρόεδρε!!! Το σχέδιο σου βρίσκεται σε σωστό δρόμο!!!
ΜΑΣ ΔΙΧΑΣΕΣ !! ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ
Με την λήξη του παιχνιδιού και ενώ εσύ βρισκόσουν στην σουίτα σου με κλειστά παράθυρα για να μη μας ακούς, οι μπροστινοί σου, ξέρεις αυτοί στην Σωκράτους με τον καφετυροπιτάδικο, και το λαστιχάδικο που ναι απέναντι, αυτός που έφτιαξε τις κουρτίνες στην ήττα της πρεμιέρας στους monsters αφιλοκερδώς?? δε νομίζω,
εδώ στο πανθεσσαλικό στον τελικό για κάτι κορδέλες τα χαμε σκάση καμιά πεντακοσαριά άτομα στην πάρτη του για την κάβλα μας, πρόταξαν τα στήθη τους μπροστά να σε υπερασπιστούν!! να πουν ΄ποιος θα σε αντικαταστήσει! ποιος θα συγκριθεί μαζί σου!
Αύριο όμως, αύριο που ο βασιλιάς θα δείξει την γύμνια του, και στις βδομάδες που έρχονται και θα μαθευτούν ότι χρωστάς και της Μιχαλούς, (αλήθεια το εξώδικο για τα απλήρωτα ενοίκια από τα σπίτια των παιχτών σας το παραλάβατε ή το θυρωκώλυσαν ), αυτοί οι ίδιοι θα ναι που θα σου ρίχνουν τα αναθέματα..... Θα πρεπε να ξέρεις πρόεδρε, οι χαφιέδες και τα λαμόγια γίνονται οι χειρότεροι εχθροί σου.
ΜΑΣ ΔΙΧΑΣΕΣ _ ΞΕΚΟΥΜΠΗΣΟΥ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ.



Share

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΦΛΩΡΑΚΟ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ...ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙς?

Ανώνυμος είπε...

Κουρσαρε, αν ξερεις πραγματα και δεν ειναι απλα φημες ή καφενιακες συζητησεις, καλα ειναι να τα βγαλεις στην επιφανεια κανονικα. Με σου 'πα μου πες, ειδες που φτασαμε φιλε μου.

vissini coursaros είπε...

Εσύ προφανώς ο πρώτος θα σαι κάποιος από αυτούς που κάνουν τσιμπούκια στον πηλαδάκη! ΆΝΤΕ ΡΕ Μπροστινούλη!!! σε πείραξε? γιατί άραγε??

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙς?

vissini coursaros είπε...

Εγώ ξέρεις καλά τι ομάδα είμαι.. εσύ?? πουστράκια του κερατά όλοι σας προσωπολάτρες που είστε έτοιμοι να στήσεται κώλο σε κάθε μπινέ, χάπια που σας σερβίρουν οι δημοσιογράφοι και σεις τα καταπίνετε αμάσητα, Ζορίζεσαι?? ΓΙατί????

thomson είπε...

ayto me ta spitia moy to pe kai filos dikigoros... skoyra ta pragmata..

Ανώνυμος είπε...

poia spitia re?

Ανώνυμος είπε...

Δεν ντρεπεσαι ρε λιγο να σπερνεις φημες και να μην αποδεικνυεται ποτε τιποτα? ανωνυμα ρουφιανακια ειστε

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΡΣΑΡΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ,ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΠΗΛΑ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕΣ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗ Β ΈΘΝΙΚΗ.ΕΠΙΣΗΣ,ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧ#@@ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ.
ΜΕ ΤΟ ΠΗΛΑ ΣΗΚΩΣΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟ(ΩΧ ΞΕΧΑΣΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΣ) ΚΑΙ ΒΓΗΚΕΣ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΥΡΩΠΗ(ΩΧ ΞΕΧΑΣΑ ,ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ)

vissini coursaros είπε...

ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΑ ΠΗΛΑΔΑΚΗ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.. ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ.. ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΟΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΕ ΕΣΥ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ. ΔΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΑΜΩΜΕΝΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΜΕΡΙΚΑ ΓΚΑΦΑΛΙΑ ΠΩΣ Η ΑΕΛ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ,ΕΙΜΑΙ Ο larisa87 ΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟ SITE ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ "ΠΟΛΕΜΗΣΩ" ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ.ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΤΙ ΣΚΟΠΕΥΕΙΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΗΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΧΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΗΛΑ ΕΙΧΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΧΑΣΕΙ.ΟΠΟΤΕ ΣΥΝΕΛΘΕ ΚΑΙ ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΙΩΝΕΚΤΗΜΑ.
ΛΕΣ ΞΕΚΟΥΜΠΗΣΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΓΗΠΕΔΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ,ΣΕ ΕΒΓΑΛΕ ΕΥΡΩΠΗ ,ΣΕ ΕΦΕΡΕ ΚΥΠΕΛΟ.
ΑΡΕ ΠΑΛΑΙΟΧΟΡΛΙΔΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ!!!

vissini coursaros είπε...

λοιπόν larisa87 το όνομα μου είναι vissini coursaros το άρθρο αυτό γράφτηκε μια συγκεκριμένη στιγμή με μια συγκεκριμένη εικόνα γεγονότων που είχαν διαδραματιστεί.
Αν ζεις στην Λάρισα και πίνες καφέ με τους φίλους σου πιστεύω πως σίγουρα όλο και κάτι θα πήρε το αφτί σου για το τι έγινε μετά το ματς με την κούλα, ΑΕΛ πλακώνονταν με ΑΕΛ. Αυτό εσύ πως το ονομάζεις? συμφιλίωση? Άκου λίγο ραδιόφωνο και τότε πες μου... σάρκες τρώμε μεταξύ μας..

vissini coursaros είπε...

Λέω ξεκουμπίσου σε ένα άνθρωπο που από τι λένε τα στοιχεία, κονομάει από την ΑΕΛ. Σε κάποιον που θα κανε το γήπεδο της ΑΕΛ και τελικά το φτιαξε για τα παιδιά του, σε κάποιον που δεν σέβεται τους πελάτες του με τα διαρκείας και που τους "ρίχνει" σχεδόν κάθε χρόνο, σε κάποιον που έριξε φέτος την ομάδα με γήπεδο γεμάτο, σε κάποιον που δεν δίνει απαντήσεις.Σε κάποιον που "βαριέται" να ασχοληθεί με την ΑΕΛ. Σε κάποιον που με περνάει για ιθαγενεί και πως τα καθρεπτάκια του θα με θαμπώσουν για αυτό και τα αλλάζει συνεχώς. Σου αρκούν αυτά ή να γράψω κι άλλα? Πάψτε να είστε πρωσοπολάτρες. Είμαστε ΑΕΛ τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο. Και όσοι κρατούν την τύχη τους στα χέρια τους θα κρίνονται._

makis είπε...

μια χαρά μιλας ρε φιλε vissini koursaros