Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Προπονητές-Συνεντεύξεις-Πανιά-Εισιτήρια κλπ

Προπονητές-Συνεντεύξεις-Πανιά-Εισιτήρια, κλπ.. από όλα έχει ο μπαξές, όπου και να γυρίσεις ότι και να ακούσεις ο καθένας μας θα πει το μακρύ του και το κοντό του. Εγώ θα ξεκινήσω με τα λοιπά.....
Σίγουρα η επόμενη μέρα ενός επώδυνου υποβιβασμού είναι δύσκολη για μας τους φιλάθλους, μιας και η περηφάνια μας για την ομάδα πληγώθηκε πολύ, και αν κάποιοι ως πιο παλιοί νιώσαμε στο πετσί μας και παλαιότερα υποβιβασμούς, για τη νέα γενιά πιστεύω θα ναι πιο δύσκολα.
Και αυτό γιατί όσο και να λέμε εμείς οι μεγαλύτεροι για την αδιαφορία , και των ωχαδερφισμό των νέων, πιστέψτε με έχουν αισθήματα, συναισθήματα, και ενδιαφέροντα περισσότερα από όσο νομίζουμε, ή από όσα μας αφήνει η καθημερινότητα μας να δούμε.
Ο τίτλος της ανάρτησης είναι ενδεικτικός, Προπονητές?? ήδη ακούσαμε τα δύο πρώτα ονόματα, τα οποία ο καθένας τα εξέλαβε διαφορετικά. Ένα είναι δεδομένο, αν ισχύουν αυτά τα ονόματα ο πήχης ξεκινάει από χαμηλά, και θέλω να πιστεύω πως δεν είναι το τυράκι για να μη δούμε την φάκα (όπου φάκα σπυριάρης, όπου σπυριάρης δώνης), αρκετός οπαδικός διχασμός υπάρχει στη πόλη. Όχι ακόμα έναν. Θα γίνουμε κώλος.
Συνέντευξη μεγαλομετόχου, είδατε όλες αυτές της μέρες πως το νούμερο ένα γεγονός της ειδησιογραφίας προσωπικά δεν με απασχόλησε και πολύ. Αυτό θα γίνει όταν κάτσει η σκόνη. Ευτυχώς, το olavissini.gr έχει ανεβάσει την συνέντευξη και υπάρχει ως ντοκουμέντο. Προσωπικά την είδα live τουλάχιστο το μεγαλύτερο μέρος της. Ο σχολιασμός της όμως θα γίνει αργότερα.

Πανιά, λινάτσες κατά το κοινώς λεγόμενο, πολλά πανιά στον τελευταίο αγώνα, πολλά και σχεδόν όλα επικριτικά με αλήθειες. Το πανί για έναν οπαδό είναι ότι η σημαία για έναν στρατιώτη. Κρίμα γιατί όπως μαθαίνω, το (?) 98% το εγκατάλειψε και εν συνεχεία κάηκε σαν το οποιοδήποτε σκουπίδι. Προφανώς η μη υπεράσπιση του χαρακτηρίζει και τους οπαδούς που το ανέβασαν.

Εισιτήρια, έκανα μια έρευνα και σας την παρουσίασα, ο καθένας κοιτάει την τσέπη του, σε καφέ χθες το βράδυ, με καλή και μεγάλη ΑΕΛΙΚΗ παρέα ο καθένας μας έλεγε και διαφορετικό νούμερο ως προς την τιμή που θα τον ευχαριστεί για να ανανέωση το διαρκείας του την επόμενη χρονιά. Εγώ θα πω και θα γράψω το εξής : Αν η ομάδα παίζει Β εθνική του χρόνου καλά είναι ο μεγαλομέτοχος να συνυπολογίσει στην τιμή που σκέφτεται το γεγονός ότι η ομάδα θα παίζει 3 το μεσημέρι, και ότι θα παίζει πολλές φορές και Δευτέρες όπου η αγορά είναι ανοικτή στην Λάρισα. 



Share

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και φυσικα θεωρεις λογικο να καις το πανι και να δερνεις οποιονδηποτε εχει διαφορετικη αποψη. Δεν περιμενα κατι δημοκρατικοτερο απο σενα

Ανώνυμος είπε...

πρωτον δεν δαρθηκε κανενας.δευτερον οποιος βαζει ενα πανι ας δικαιολογει τις πραξεις του.τριτον δεν απειληθηκε ο κατοχος του πανιου αλλα απειλησε.τεταρτον.καποιοι εφαγαν απο τον προεδρο ας μην το ξεχναμε αυτο και ο νωον νοειτω.πεμπτον ας παραθεσουν οι κατοχοι του πανιου πια ειναι τα λαμογια και με στοιχεια και μετα μιλαμε..αυτα για το καμμενο πανι..και φυσικα κανενας δεν θελει την διχονοια αλλη τη σπερνουν και δεν ειναι οι αυτοι που αγαπανε την ομαδα αλλα αυτοι που εχουν συμφεροντα απο την ομαδα και παλι ο νωον νωειτω..φιλε κουρσαρε εισαι απο τους λιγους που ανοιγουν τα ματια..δεν κατηγορω τον πηλαδακη αλλα δεν σημαινει πως στρατευομαι και διπλα του οπως καποιοι κυριοι..

Ανώνυμος είπε...

Eσυ φιλε μου ανωνυμε δεν σπερνεις την διχονοια καιγοντας το πανι καποιου που εχει αντιθετη γνωμη? Αυτα δυστυχως ειναι Μπαοκτσιδικες νοοτροπιες και δεν μας ταιριαζουν. Θεωρουσα οτι σαν οπαδοι ειχαμε αλλο επιπεδο, μην με κανεις να αλαξω γνωμη

Ανώνυμος είπε...

φυσικα και με ενδιαφερει η αλλη γνωμη αλλα με παραστατικα και αποδειξεις οχι πεταμε κατι στο αερα χωρις να υπαρχει μια αποδειξη..ειναι τυχαιο που τα παιδια απο το φορουμ(δεν ανηκω εκει αλλα τους ξερω ολους)ασχοληθηκαν και τρεχουν με την ερασιτεχνικη και βοηθανε την ομαδα ενω η προηγουμενη διοικηση τα ειχε παραπεταμενα?ο νωον νοειτω..δεν σπερνω διχονοια αλλα καποιοι που εχουν να φανε η εχουν φαει απο το μελι που πεταει ο προεδρος..και καλα κανει αλλα δεν σημαινει πως ολοι συμφωνουμε..

vissini coursaros είπε...

Τώρα σε έχασα τελείος Γιατί δεν ξέρω και ένα nick name να ξέρω σε ποιον απαντώ. τέλος πάντων, αυτό με το forum δεν το κατάλαβα για να είμαι ειλικρινής! τι θέλεις να πεις? καλά κάναν? άσχημα κάναν? ούτε αυτό με το μέλι το πιασα μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος. και αν μπορείς σε παρακαλώ μιας και γίνεται κάποιου είδους διάλογος βάλε ένα nick να μπορώ να βγάλω άκρη.

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΚΡΕΜΑΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΝΟ........ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ!!!ΤΥΡΟΠΙΤΑ.......MICHELIN.....ZOY ΠΟΥ...ΚΤΛ!!!ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ Κ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ........!ΓΛΥΦΤΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΠΗΛΑΔΑΚΗ!

Ανώνυμος είπε...

fan g1...
εχεις δικιο οσον αφορα στα nick name..το 5:59 και το 11:04 ειναι δικα μου σχολια..για να ξερεις..οσον αφορα το φορουμ απο την μερα που τα παιδια αποφασισαν να λαβουν μερος στην ερασιτεχνικη Αελ δεν το εκαναν με σκοπο χρηματικο η κατι αλλο οπως οι προηγουμενες διοικησεις..οτι πλεον τρεχουν ολη μερα με τα παιδια κατι που παλια δεν υπηρχε και τα ειχαν παραπεταμενα πολλα μου λεει..οτι πλεον διεκδικουνε τα νομιμα της παε οσον αφορα τα εισητηρια κτλ παλι πολλα μου λεει..η προηγουμενη διοικηση του κυριου φασουλα αφησε πολλα ερωτηματικα ανοιχτα και πλεον θα αρχισουν βγαινουν αληθειες για πολλα...η ερασιτεχνικη ειχε αφεθει στην αφανεια και οι μονοι που κερδιαν ηταν μονο ο προεδρος και οι αυλοκολακες..αλλα πλεον αυτο σταματησε ετσι κανενας δεν θα κανει τσιφλικι του τον πιο υγιει τομεα που ειναι η ερασιτχνικη..σιγουρα ομως θελει ανθρωπους που θα τρεχουν ολοι μερα μαζι με τα παιδια γιατι οπως ξερετε ειναι πολλα τα τμηματα..απο την ελευση του Πηλαδακη αλλα και πιο πριν χασαμε πολλα χρονια οσον αφορα τα τμηματα υποδομης στον τομεα του ποδοσφαιρου που θα μπορουσαν οπως γινεται στο συνχρονο ποδοσφαιρο να μπαινουν ετοιμα παιδια στην μεγαλη παε..φυσικα σταδιακα και με δουλεια..αυτα οσον αφορα το φορουμ ..οσο για την λινατσα οπως λεει και ο 11:33 φυσικα και συμφωνω οτι οποιος δεν υπογραφει αυτα που γραφει και δεν μπορει να τα τεκμηριωνει τοτε τι να πουμε για το ατομα και τα ατομα..φιλε μου ξερω ποιοι το εβαλαν και με ποιο σκοπο..να σκεφτεις ομως κατι ποιο εχουν φαει εστω μαι με εμεσσες δουλειες απο τον Κυριο Πηλαδακη ολα αυτα τα χρονια αρα θα καταλαβεις γιατι τσοση στηριξη..και φυσικα ομως δεν καταλαβα γιατι ολοι αυτοι και με ποιον σκοπο εβαλαν ενα πανω που θα μπορουσε να φερει τα πανω κατω στην ομαδα..και ερωτω οπως και ερωτησα στο γηπεδο τα συγκεκριμενα ατομα αλλα μες την φασαρια η δεν καταλαβαν η δεν ηθελαν να απαντησουν..ποιον θεωρουν λαμογιο και γιατι?και τι ενοχλησε τους συγκεκριμενους κυριους το φορουμ και γιατι?φυσικα ξερω πως δεν θα παρω απαντηση εκτος απο οτι ειπωθηκε πως ολοι αυτοι ανωνυμοι λαμογιακοι και φορουμ κανουν πολεμο στην ομαδα..αλλα καμια τεκμιριωση δεν πηρα αρα δεν εχει νοημα να ασχολιουμαι μαζι τους..οι απαντησεις υπαρχουν ασχετα εαν δεν θελουν να τις λενε γιατι δεν τους συμφερει..αυτα..φιλε κουρσαρε..