Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Ανακοινώσεων το Ανάγνωσμα

Και να που επέστρεψε ο καραβοκύρης απ΄ τα ξένα και εκεί που όλα τα sites γράφανε ότι τα παρατάει μη αντέχοντας το βάρος του υποβιβασμού, έβγαλε και γλώσσα. Ποίος? Ο μπροστινός του μαριδάκη!! Ποίος? Ο κολλητός του Αχιλλέα, του "βαγγέλη ψάξου"
Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν....
Ρε Πηλαδάκη θα σου γράψω κάτι και ας σου το μεταφέρουν όπως θέλουν οι καλοθελητές και οι χειροκροτητές σου, τις μισές από τις ανακοινώσεις, και τις ενέργειες που έκανες τον τελευταίο μήνα,
αν τις έκανες την ώρα που έπρεπε χωρίς να "βαριέσαι" ίσως σήμερα να μη χρειαζόσουν να το περάσεις όλο αυτό, και το κακό είναι, πως το περνάμε και μεις μαζί, το περνάει και η ΑΕΛ που δεν αξίζει κάτι τέτοιο.
Ακόμη και αποτυχημένη και όχι καταστροφική να ήταν η χρονιά που μας πέρασε για την ομάδα, όλοι μας θα βρίσκαμε μια ακόμη δικαιολογία, να πείσουμε τους εαυτούς μας ότι ντάξει, χρονιά ήταν και πέρασε, όλοι μας θα βλέπαμε το γήπεδο, και θα λέγαμε : του χρόνου θα ναι ARENA και όχι όπως φέτος. Εσύ όμως μας άφησες στο έλεος, άφησες τον κάθε πέο να αλωνίζει ακόμη και μέσα στο σπίτι μας.
Μας κέρασες φαρμάκι και τώρα προσπαθείς να βρεις το αντίδοτο, και τώρα δείχνεις πως έχεις το φάρμακο, και μας διχάζεις και από πάνω. Γιατί ρε πήλα τώρα? γιατί τα άφησες όλα στο τέλος?? Γιατί??

ΥΓ Προς τον καραβοκύρη: Ανάθεσες στον Αχιλλέα να σου γράψει μια επιστολή, αλλά όταν το κάνει για άλλους δεν είναι ο original.. και έτσι τα έκανε μαντάρα!!



Share

6 σχόλια:

HELL HORSES είπε...

re dapan den varethikes tin kathe paparia pou grafete sta forums na mas tin kaneis dithen idisi ?se anexomaste se alla sites xreiazotan na gineis kai gamaw-super-blogger ?
gelaei o kosmos file,gelaei
kalinixta leme

vissini coursaros είπε...

πριν μέρες ήμουν ο gnak σήμερα έγινα ο dapan τελικά θα μας πεις ποιος είμαι? Σε πειράζουν αυτά που γράφω? άκου Μέγα Μάιστρο και δεν χρειάζεται να μας διαβάζεις! Πάντως εγώ είμαι ο vissini coursaros, και σε όποιον αρέσω γκε γκε? Να δούμε αύριο ποιος θα μαι!???

Ανώνυμος είπε...

και τι ζορι τραβας εσυ ρε hell hοrses για το τι γραφει? αν δεν γουσταρεις μη διαβαζεις.
κουρσαρε γερα.μια χαρα τα λες...αλλα απο προβατα αλλο τιποτα

Ανώνυμος είπε...

HELL HORSES είπε...

re dapan den varethikes

Δεν μασ λες βρε φιλε εσυ που τα ξερεις ολα αυτα τα ονοματα;εισαι και συ μελος κρυφο ; σε διωξανε απο το φορουμ και σε πονα;αλλα σου αρεσει βλεπω να κρυφοκοιτας κατεργαρακο , ο φερετζες του ..... ειναι το μουστακι ... σε γαργαλαει βλεπω.... δεν πειραζει ομως και οι μαζοχες ανθρωποι του θεου ειναι...
Αιρετικος

Ανώνυμος είπε...

fang1..απο οτι να ναι διαλογους παμε καλα..τι δουλεια εχει το φορουμ με αυτα που γραφει ο κουρσαρος δεν καταλαβαινω..και κανενας δεν καταλαβε κατι οτι ο κουρσαρος λεει αυτα που σκεφτεται και συζητα ολη η λαρισα στα καφε και στα μαγαζια και ειδικα απο ολους αυτους που τρελαινονται με την ομαδα εδω και πολλα χρονια και εχουν δωσει και το αιμα τους για αυτην..δεν σημαινει οτι πρεπει να συμφωνουμε σε ολα αλλα δεν λεει και ψεμματα και αυτο ποναει..απλα η ομαδα ειναι πανω απο προσωπα και παικτες ειναι ιδεα και αυτο ας το καταλαβουν οι προσωπολατρες..χρονια πολλα ειτε στην α μεινουμε ειτε στην β..

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΡΣΑΡΕ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΔΥΝΑΤΟΣ...............................................................ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΨΑΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Μ'ΑΡΕΣΕΙΣ!!!