Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Το Άλλοθι Ενός Ενόχου.

Μεγάλη μέρα σήμερα.... Μεγάλη μέρα για την ΑΕΛ μας, μεγάλη μέρα για τον κόσμο της. Μέσα από αυτό το blog τρεις μήνες τώρα προσπαθούμε να αναδείξουμε τα κακώς κείμενα που αφορούν την ΑΕΛ μας, και τις αιτίες του ξεπεσμού της. Οι αιτίες πολλές ο υπεύθυνος ένας.
Σήμερα όμως που είναι και μεγάλη μέρα δεν ξέρω αν πρέπει να δώσουμε αφορμή στον μεγαλομέτοχο να μας την πει και από πάνω.
Σήμερα το μόνο που αναζητάει είναι άλλοθι, μη του το δίνεται. Η ΑΕΛ θα υπάρχει και μετά τον μεγαλομέτοχο, και μεις οι φίλαθλοί της πρέπει να εξακολουθήσουμε να είμαστε περήφανοι για το Άλογο.
Άλλοθι ζητάει, άλλοθι να τα φορτώσει σε εμάς.
Ότι γίνει σήμερα πρέπει ως μόνο στόχο να έχει τον ένα και μοναδικό υπεύθυνο της κατρακύλας μας. Μόνο αυτόν, και αφού δεν "πήρε χρόνο" μέχρι σήμερα να του δείξουμε ξεκάθαρα ότι ο χρόνος του έληξε.




Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

VISSINI KOURSARE,ΣE ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΩΣ"ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΑΚΟΣ"!!!Η ΑΕΛ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Κ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ!!!ΣΗΜΕΡΑ.....ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΡΙΞΑΝΕ Κ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ.....ΑΕΛΑΡΑΣ!!ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ "ΣΦΥΡΙΞΑΜΕ Κ ΕΛΗΞΕΣ"........ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΠΗΛΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΦΕΥΓΑ Κ ΔΙΩΞΙΜΟ!!!

nick είπε...

exeis dikio em emeis eimastan eimaste kai tha eimaste panta ael anexartita apo ta atoma proedrous proponites kai pextes MONAXA LARRISA...