Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Αδιαφορία.....

Και ενώ όλοι η ποδοσφαιρική Λάρισα περίμενε σήμερα αν μη τι άλλο να δει πάθος από τους παίχτες της ΑΕΛ είδαμε μια ΑΕΛ αδιάφορη, χωρίς πάθος χωρίς καθαρό μυαλό χωρίς να είναι ΑΕΛ. Μια ΑΕΛ που δυστυχώς ούτε στους χειρότερους μας εφιάλτες δεν θέλουμε να δούμε.
Για το παιχνίδι τι να πεις? Εντάξει το μόνο λάθος του Βοσκάκη κατέληξε σε τέρμα εναντίον μας την στιγμή που αν δούμε απ' την αρχή την φάση ο Αμπουμπακαρί και ενώ έχει υπό έλεγχο την μπάλα χωρίς να πιέζεται την αφήνει να βγει πλάγιο, εν συνεχεία παίρνουν μέτρα οι παίχτες του βούλγαρου, λάθος του Βοσκάκη, αχρείαστο φάουλ έξω από την περιοχή, κανένας στην μπάλα να μην εκτελεστή γρήγορα, κανένας από τους κεντρικούς αμυντικούς με τον αθανασιάδη, και γκολ. Πόσα λάθη?? δεν θέλω να τα μετρήσω.
Κατά τα άλλα είχαμε για μια ακόμη φορά
στήσιμο από τον Παπακωστέ για να πάρουμε το "χ" και ότι κάτσει. Μήπως με οποιονδήποτε άλλο προπονητή θα σωζόμαστε? Μήπως ο μας έκανε δώρο ο χοντρός του βόλου και μεις κοιμόμαστε και δεν ανοίξαμε την πόρτα στο κούριερ να το παραλάβουμε??
Απίστευτη αδιαφορία από την 1η μας αλλαγή, παίχτης παντελώς αδιάφορος, που όταν έπεφτε στο χορτάρι έκανε ένα λεπτό να σηκωθεί, αφού πρώτα φτιάξει τις κάλτσες του. Άρε Μπλάζεκ, μόνο στο reina & στο Avenue ξέρεις να σκοράρεις, μόνο με τις βότκες τα πας καλά τελικά.
Εμείς ακόμα και τώρα λέμε 2χ3=6 Εσείς εκεί στην ομάδα? τι λέτε?

Η ΑΕΛ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ!



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: