Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Καραμέλα

Θα θελα να ξέρα τι θα γραφτεί και τι θα ειπωθεί όταν η καραμέλα της αδειοδότησεις τελειώσει?? Θα θελα να ήξερα τι κωλοτούμπα θα κάνουν κάποιοι πάλι. Μετά θα τους φταίει πάλι ο vissini coursaros γιατί?? ε γιατί έτσι τους αρέσει!!
Πόσο σοφότεροι γίναμε άραγε σήμερα?
Καταρχήν ανακαλύψαμε πως κάποιοι κατάλαβαν και το είπαν μάλιστα  το Δεκέμβριο!! ότι τα συμβόλαια δεν παίζουν μπάλα!!
Είδαμε το ένα site να διαψεύδει το άλλο, έχοντας πληροφορίες έκαστο από άνθρωπο της ΠΑΕ.
Ακούσαμε πως ο Νταμπίζας είναι διαμάντη για την β εθνική και πρέπει να μείνει και πως δεν θα κάνει τα ίδια αν έχει προπονητή!.
Μάθαμε ότι η προσφυγή του Κούλιτς έγινε γιατί δεν ξέρει πόσο συνεπείς!!! είναι η διοίκηση μας,
αλλά παρόλα αυτά θα ακολουθήσουν και άλλες!! Διαβάσαμε επίσης επί του θέματος ότι η διοίκηση έχει στόχο το συναινετικό!! λύσιμο της συνεργασίας. Και εδώ αναρωτιόμαστε ?? Έχεις υπογράψει συμβόλαιο με 100 euro πως είναι δυνατόν ο άλλος μετά να σου πει "οκ πάρε 70 και κλείσαμε"? Θα το δεχόσαστε εσείς?  Όταν υπογράφεις κάτι πρέπει να το τηρείς σωστά? Η φταίνε οι κακοί παίχτες που δε δέχονται να φύγουν χωρίς να πάρουν μία? Να θυμίσουμε την υπόθεση Μπουκουβάλα?? Να θυμίσουμε την υπόθεση Μάλαρτζ? Α! ξέχασα, εκείνοι με βάση το ρεπορτάζ!!, ναι καλά διαβάσατε οι δημοσιογράφοι μας το κάνουν και αυτό σε τέτοιες περιπτώσεις!! ήταν κακά παιδιά που θέλανε να πάρουν τα δεδουλευμένα ο πρώτος, και μέρους του συμβολαίου του ο δεύτερος! και χρέωσαν την καημένη την διοίκηση... η οποία βεβαίως βεβαίως έδωσε το ρεπορτάζ..!!!!
Αλλά η απορία μας παραμένει? τι κωλοτούμπα θα βρουν να κάνουν άραγε????????

ΥΓ: Θέλω την ΑΕΛ στην Α' εθνική, εκείνο που δεν θέλω είναι κάποιοι να αναπαράγουν φρούδες ελπίδες. Εκείνο που δεν θέλω είναι να περιμένουμε τι θα γίνει με την αδειοδότηση και εν συνεχεία να πάμε στον εισαγγελέα. Αν, ΑΝ έχει στοιχεία θα πρεπε να είναι στα χέρια του εισαγγελέα. Όλα τα άλλα είναι φρου φρου και αρώματα.... Και να σας πω και κάτι άλλο, προτιμότερο στην β χωρίς νιόνιο και γριές παρά με αυτούς που θα κάνει το έργο της επανόδου ακόμη δυσκολότερο. 



Share

2 σχόλια:

GRETSCH είπε...

''Και να σας πω και κάτι άλλο, προτιμότερο στην β χωρίς νιόνιο και γριές παρά με αυτούς που θα κάνει το έργο της επανόδου ακόμη δυσκολότερο. ''

AN EISAI XESTHS AGORAKI MOU ALLAKSE OMADA ,THELEI ARXIDIA NA EISAI PRAGMATIKA AEL ,OUTE GIA TON LEVADEIAKO NA MILAGES ,ANTE KALHNYXTA TWRA

vissini coursaros είπε...

Αν ο ρεαλιστής είναι "χέστης" τότε μπορεί και να μαι, ξεχνάς όμως πως τόσοο ο νιόνιος όσο και η γριά είναι ομάδες που έχει ασχοληθεί στο παρελθόν ο "βαγγέλη ψάξου" και όλοι ξέρουμε 1ο το μίσος του για μας, 2ο τις άκρες του στη διαιτησία, 3ο η αγέλη που είναι η β΄... αν εσύ θέλεις να ξαναζήσουμε τα πέτρινα δικό σου θέμα. Εγώ πάντως δεν θέλω να ξαναχαθεί ολόκληρη γενιά από πιτσιρίκια που θα ναι ΑΕΛ.