Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Αερόσακος

Καλά έπειτα από την απίστευτη συνομιλία του Γιώργου (nesak) αν δεν απατάμε το nick name,  με τον Μέγα Μαΐστρο της δημοσιογραφίας έμεινα έκπληκτος!! Ξεμπρόστιασμα κανονικό.!!
Να αγιάσει το στόμα σου φίλε παρόλο που δεν σε ξέρω προσωπικά, και σίγουρα χάνω από αυτό.
Όσο για τον δημοσιογράφο.... προσπαθούσε απλά να είναι ο Αερόσακος της ανύπαρκτης, άφωνης, και εξαφανισμένης, μονοπρόσωπεις διοίκησης του Σπαρτιάτη.
Απίστευτος χείμαρρος ο ακροατής με τον δημοσιογράφο (λέμε τώρα),
να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Έφτασε μάλιστα ο Μαΐστρος να πει πως εγώ εργαζόμουν για την ΠΑΕ και όχι για τον Πηλαδάκη, αφού πρώτα έχει παραδεχτεί, (χθες στο trt), ότι ακόμα και για μια μετακίνηση καρέκλας χρειάζεται η έγκριση του..
Άσε το άλλο το αμίμητο που είπε.. χρειάζεται να πει αλήθειες ο πρόεδρος και γω αναρωτιέμαι σε ποιες αλήθειες αναφέρεται... στην αλήθεια του συμβολικού τιμήματος που θα πλήρωνε η ΑΕΛ στη Γήπεδο ΑΕ? και που τελικά είναι πάνω από 900 και κάτω από 1 εκατομμύριο ευρό το χρόνο??
Ή την αλήθεια που θέλει ο δημοσιογράφος ?? Τους τοπικούς δε, ξέρουμε όλοι πως και που τους έχει γραμμένους,.... τους θυμάται μόνο όταν είναι να αναφερθεί στους ανώριμους τους κατω ραχουλιώτες να τους μαλώσει και να τους Τονίσει ότι υποθήκευσε της ζωές των παιδιών του..
Και ως επιτάφιος της όλης κουβέντας είπε πως ο καθένας εκφράζεται και πράττει όπως θέλει ενώ το καλοκαίρι στο φροντιστήριο τα έλεγε καλά,  για να κόψουμε τους καφέδες και τα ποτά μας, και να πάρουμε εισιτήρια διαρκείας.
Άσε που τώρα όταν θα μαθαίνει κάτι θα μας το λέει... ως τώρα τι έκανε λοιπόν??? Αντικειμενική δημοσιογραφία??

Ξεβράκωμα κανονικό.... 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: