Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Όπως το ΄88.......


Γιατί κωλυσιεργούν εκεί στην ΕΠΟ και  το δευτεροβάθμιο όργανο της ΕΠΟ για τις αδειοδοτήσεις δεν συνεδριάζει όπως ξέραμε Πέμπτη και πήγε την συνεδρίαση Δευτέρα? Γιατί η ΕΠΟ δεν βγάζει φωτοτυπίες τις ενημερότητες του νιόνιου και να της αναρτήσει στην επίσημη ιστοσελίδα της? Γιατί επιμένει ο Θωμαΐδης στο blog  του για το συγκεκριμένο θέμα?
Μήπως γιατί έτσι, ΟΛΑ τα αθηναϊκά και τα συμπρωτευουσιάνικα  ΜΜΕ  έχουν περισσότερες μέρες , ώστε με πιασάρικους  τίτλους στα πρωτοσέλιδα τους να  πιέζουν την ΕΠΟ του κυρίου Πιλάφιου και να πάρουν την αδειοδότηση?

Δείτε τι γίνεται σήμερα επί του θέματος! Όλες οι εφημερίδες ,(οι ανεξάρτητες, οι αντικειμενικές! Εδώ γελάμε!!!!), αλλά και οι ιστοσελίδες, αναφέρουν πως ο νιόνιος πέφτει για 11401 euro.
 E και?? Δηλαδή αυτό το ποσό δεν είναι χρέος? Υπάρχει στον κανονισμό όριο στο πόσο μπορείς να  χρωστάς  και να είσαι νόμιμος ?
Ο Θωμαίδης επιμένει.. αυτό κάτι λέει… το σίριαλ πάντως είναι πολύ δύσκολο να τελειώσει Δευτέρα, πολύ δύσκολα θα ξεκαθαρίσει το παιχνίδι στις 2 Μαίου, μη ξεχνάμε επίσης ότι πλέον στο παιχνίδι μπήκε και ο σκουληκιάρης, και εκτός των άλλων η τρίπολιτσα παρόλο που ως τώρα κινείται στο παρασκήνιο αφήνοντας τον Πηλαδάκη να «εκτεθεί» , είναι σίγουρο πως θα κινηθεί πιο δυναμικά βλέποντας τις αλχημείες που πάνε να περάσουν…
Απορία 1 : Έγινε κάτι με τις αποκαλύψεις του gazzetta.gr  για τον αγώνα με την Ξάνθη? Ακούσατε κάναν εισαγγελέα να επεμβαίνει σχετικά?
Απορία 2 : Τι περιμένει ο Πηλαδάκης να βγάλει επιτέλους αυτά που έχει, (αν όντως έχει), ως στοιχεία και να τους τινάξει στον αέρα?
Απορία 3 : Είμαστε έτοιμοι ως φίλαθλοι να κόψουμε την Ελλάδα στα δύο για το δίκαιο των αιτημάτων μας¨?

ΥΓ: Σε άλλες εποχές θα συμφωνούσα απόλυτα με την ανακοίνωση των SG1 . Τώρα όμως δεν διακυβεύεται μόνο το που θα παίζει η ΑΕΛ την επόμενη χρονιά. Διακυβεύεται και το αν θα ξαναχάσουμε γενιά νεαρών φιλάθλων. Και δω, δεν χωράνε αμφιβολίες. Δεν πρέπει να χαθεί ούτε ένας, μπορεί ο μεγαλομέτοχος να έκανε πολλά και τεράστια λάθη, (εξάλλου εδώ μέσα τα γράφω συνέχεια, και γίνομαι «μισητός» σε μερίδα συνοπαδών μου), αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση πρέπει να γίνουμε μια γροθιά , πάλι κόντρα στο κατεστημένο πρέπει να πάμε…. Είμαστε έτοιμοι?? Θα δείξει… 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: