Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Αδειοδοτήσεις το Ανάγνωσμα

Δε ξέρω τι στοιχεία έχει η ΠΑΕ, (μακάρι να χει), επί του θέματος,  δεν ξέρω τι θα ισχύσει τελικά στην απόφαση για τις αδειοδοτήσεις, και πόσο νερό θα χυθεί ακόμα στο μύλο αυτό, δεν ξέρω καν αν θέλω να μείνουμε στην κατηγορία στα χαρτιά, ή όχι, και να επιβεβαιωθεί ο μΠέος που λεγε για προεδρικά διατάγμα και σωτηρία, εκείνο που ξέρω είναι ότι η χθεσινή απόφαση της ΕΠΟ ήταν αναμενόμενη. Και θα σας πω το εξής.

Ποιος είχε έννομο συμφέρον να καταταγούν τελευταίες ομάδες που δεν πληρούν τα κριτήρια?? ΑΕΛ, Αστέρας, Σέρρες. Ποιος έχει έννομο συμφέρον να μην ενδιαφέρει στις ομάδες αυτές το που θα καταταγούν οι ομάδες που δε πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις?? Οι ομάδες που δεν πληρούν τα κριτήρια... Έτσι οι ομάδες που είναι στην λίγκα και  δεν έχουν έννομο συμφέρον δεν θα ασχοληθούν με το θέμα, δε θα μπουν και στις "μύτες" κάποιον, ενώ οι ομάδες εκείνες που με βάση τα χαρτιά τους πέφτουν θα βρουν "άκρες"  με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο να παραμείνουν.
Μου θυμίζει την υπόθεση του γαύρου με την Καλαμαριά... Η καλαμαριά, απλώς εξαφανίστηκε από το χάρτη...



Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

to thema einai oti sothoume den sothoume auto to kouvari prepei na ksediplwsei kapoia stigmi.einai athemitos antagwnismos.me tin logiki tis aek k tis opoias omadas pou xrwstaei tetoia posa tha mporouse k o piladakis na ferei polu kaluteros paixtes k na xrwstaei tis mixalous