Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Ντίνος Εξαρχάκης! Η Αυτού Μεγαλειότης!!

Βέβαια πριν από λίγο είπε ότι δεν μας διαβάζει γιατί γράψαμε εναντίον του, εν συνεχεία εφαρμόζοντας την γνωστή γκεμπελίστικη τακτική ανέφερε αποσπασματικά μόνο τις απόψης τούτου εδώ του blog Ρε Ντινάκο διαφήμιση μου κάνεις? Α! θα είδες ότι εγώ δεν τα αρπάζω από διαφημίσεις και όχι μόνο. Προφανώς θα ξέρεις ότι εμένα δεν μπορείς να με "δαγκώσεις¨" όπως άλλους και άλλους. Ξέρω το μήνυμα που σου έστειλα μέσω του facebook δεν πρόκειται να το αναγνώσεις, δεν σου κρατάω κακία βέβαια γιατί τόσο του φτάνει του καθενός!.

Όσο για τον συνομιλητή σου? τι να πει κανείς! Όλα τα λεφτά!! Έδωσε και απάντηση στα αναπάντητα που χουμε στο blog!! Στο πρώτο για τα εισιτήρια είπε ότι είναι πάγια τακτική της ΑΕΛ να μην συνεισφέρει όσα πρέπει στον κρατικό κορβανά!!! Δηλαδή η ΑΕΛ κλέβει?? Τελικά είχε δίκιο ο χοντρός? Μαζί τα φάγαμε!!!!
Αποστομωτική ήταν βέβαια και η απάντηση για το μίσθωμα!
Εμείς είπε δεν είμαστε οικονομικοί συντάκτες για να κάνουμε οικονομικό ρεπορτάζ!!!
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΑΣ! ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!!

ΥΓ: πως το χε πει ο τριανταφύλλου ?? "δεν ασχολούμε με χοντρές μεθυσμένες αρκούδες"? κάπως έτσι αν το θυμάτε κανείς ας το γράψει!!




Share

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kato ta xeria apo ton ntinara noumero MONSTERS IDRITES 1982 to nou soy

Giannis είπε...

χωρις να θελω να γινω συνήγορος του Ντίνου ένα θα πω... όταν η ομάδα ψυχορραγούσε και έφτασε να ήταν με το ένα πόδι στο τοπικό με τον Απόλλωνα... αυτός ήταν εκεί, δεν ήταν κάτι άλλο και έγινε ΑΕΛ στην Α εθνική... όπως εκεί ήταν και ο Λαζ Παπ όπως είδα να γράφεις φίλε μου coursare... κάποτε δεν υπήρχαν παρά 2 εκπομπές και τώρα γίνανε 50... μην πως για site και blogspot για την ΑΕΛαρα μας... κανένα...

Ανώνυμος είπε...

katalavaineis kyrie malaka asxete apo to podoasfairo? o ntinaras itan ine kai tha ine edo kai einai autou megaliotis giati einai magkas koroido koyrsare e koroido

vissini coursaros είπε...

Αναφέρθηκα στον εξαρχάκη για ένα και μόνο λόγο, γιατί από μικροφώνου διάβασε το αναδημοσιευμένο κείμενο για τη le man χωρίς να διαβάσει την δική μου άποψη που είναι με άσπρα γράμματα. Τυχαίο?? Αυτό είναι δημοσιογραφία? Όσο για το τελευταίο σχόλιο αν δεν είναι του ίδιου τότε αυτός που το γραψε πρέπει να το κοιτάξει!!