Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Νάτοι Και οι Μπροστινοί!!!

Αναρωτιόμασταν ειδικά τούτες τις ώρες που η ΑΕΛ τελειώνει κατά πως όλα δείχνουν από την Α εθνική ή Σούπερ Λιγκ στο νεότερο, τι στο καλό χρειάζεται ακόμη ένας  σύλλογος, λέσχη., club ή όπως θέλετε αλλιώς πείτε το στη Λάρισα. Βέβαια, σε παλιότερη μας ανάρτηση είχαμε γράψει πως οι κάτοχοι των δερμάτινων θέσεων ίσως για κάποιον να είναι περισσότερο ΑΕΛ από όλους τους άλλους, και για αυτό χρειαζόταν η δημιουργία μιας Λέσχης ΑΕΛ, προφανώς είναι η Λέσχη που αντιπροσωπεύει  τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ και το  life style του.
Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις, να και οι ανακοίνωση γραμμένη πιθανότατα σε συνεργασία με τον μεγαλομέτοχο,
μιας και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τους πέντε ομάδες αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα με παρατυπίες στα δικαιολογητικά του φακέλου αδειοδότησης τους   Και όπου βέβαια αναμένουν από το μεγαλομέτοχο την Δευτεριάτικη τοποθέτηση του επί του θέματος!!!! 1η φλασιά!
Βέβαια στις αιτίες της πτώσης της ομάδος κατά την Λέσχη τους  είναι και οι άστοχες ενέργειες των οπαδών μας. Προφανώς εννοούν τους "ανώριμους"... Ντάν! 2η φλασιά...
Συνεχίζοντας την ανάγνωση η 3η φλασιά (κουτουλιά καλύτερα), μεγαλύτερη των προηγούμενων με βρίσκει να βρίζω....μεταφέρω copy - paste :
οποιαδήποτε πράξη βίας πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα θα είναι εγκληματική κατά της ΑΕΛ και ίσως αποδειχθούμε οι ιδανικοί αυτόχειρες. Αν συμβεί κάτι τέτοιο – να μην πάρουν κάποιοι την άδεια και να μην σωθεί η ομάδα μας  λόγω τιμωρίας – οι υπαίτιοι θα μείνουν στην ιστορία της ΑΕΛ γραμμένοι με μαύρα γράμματα σαν αιώνιοι εχθροί της.
Τελικά πόσο Μπροστινοί είστε κάποιοι??? Μα πόσο??? Θεωρείται πως μιλάτε σε βλαχάκια? σαν βλαχάκια σας βλέπει και εσάς ρε ξευτίλες, σαν βλαχάκια που σήμερα κάνετε την δουλειά του και αύριο, αφού πάρει ότι τον βολεύει από σας, ούτε καλημέρα δε θα σας λέει, θα κάνει πως δε σας ξέρει!!  Βρε ουστ που λέμε και στη Λάρσα! 


ΥΓ: Αυρίο Πάμε όλοι arena 3:30μμ Τη δευτέρα πάμε arena 10:30....



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: