Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Λέτε να???


Οι φήμες έχουν οργιάσει στα ποδοσφαιρικά στέκια της Αθήνας.Ο υποβιβασμός της ΑΕΛ δεν άρεσε στους υγιείς σκεπτόμενους φιλάθλους του ελληνκού ποδοσφαίρου. Ωστόσο πολλοί είναι αυτοί που σύγκρηναν την φετινή πορεία της ΑΕΛ με την αντίστοιχη περσινή της γαλλικής ομάδας Le Mans, η οποία πέρυσι είχε χτίσει το νέο της γήπεδο και την ίδια χρονιά υποβιβάστηκε στην δεύτερη κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου.Στην Γαλλία είχε υποθεί πως ο υποβιβασμός της ομάδας δεν ήταν καθόλου τυχαίος καθώς η uefa επιδοτεί τις ομάδες με νέα γήπεδα που αγωνίζονται σε μικρότερες κατηγορίες
.Έτσι λοιπόν φθάνω και εγώ στο σημείο να σκεφτώ ίσως να συμβαίνει και αυτό στην περίπτωση της δικιά μας ομάδα? Μήπως έγινε να εξοικονομίσουμε κάποια χρήματα???Σίγουρα τίποτα δεν είναι βέβαιο παρα μόνο ικασίες που στην γείτονα χώρα Γαλλία έχουν επιβαιβεωθεί. Ελπίζω στην περίπτωση της ΑΕΛ να μην υπάρχει δόλος και σκοπιμότητα και να βγούμε οικονομικά κερδισμένοι απο την ιστορία του υποβιβασμού. Πάντως για την ιστορία φέτος η γαλλική ομάδα πάει τρένο για την άνοδο στα σαλόνια του γαλλικού πρωταθλήματος!!! ΤΥΧΑΊΟ ????....δεν νομίζω


Πηγη.....ΓΙΑ ΤΗ ΒΥΣΣΙΝΗ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ


Πριν ένα και πλέον μήνα έφτασε στα αυτιά μου αυτή η είδηση. Με ένα πρόχειρο ψάξιμο που έκανα δεν μπόρεσα να βγάλω ακρή (τα γαλλικά μου είναι ανύπαρκτα), παρά μόνο το ότι θα γλίτωνε μέρος του ΦΠΑ από την κατασκευή γιατί το γήπεδο θα χρησιμοποιείται σε κάποια διεθνή διοργάνωση που χει αναλάβει η Γαλλία.



Share

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

YPARXEI DOLOS KAI SKOPIMOTHTA,KAPOIOS KERDIZEI APO OLO AYTO TO SKHNOUETHMENO ERGO!UEATES EMEIS OLOI!!!TOYLAXISTON MOY MENEI TO TRENO.ELPIZV INTERCITY K OXI KARBOYNIARHS!!!

Ανώνυμος είπε...

Αν παιζει κατι τετοιο -και εγω σημερα το διαβασα στη ΒΥΣΣΙΝΗ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ- να προσεχουν καποιοι που θα τρεξουν στο και καλα καλεσμα για μετοχες.
Ο τυπος ειναι επιχειρηματίας και οι κινησεις παντα θα ειναι με γνωμονα το κερδος του. Τα υπολοιπα τα ακουω τζαμπα και βερεσε. Ενα παραδειγμα. Πανω στην καψα και την τρελα μας γιατι δεν υπαρχουν ντοπιοι παικτες τι ειπε; Προανήγγειλε Ελληνικες παικτες στην ομαδα. Στην uefa ηδη υπαρχει κουβεντα, σε 2 χρονια οι ομαδες να απαρτιζονται απο 6 ντόπιους-αυτοχθόνες-γηγενεις παικτες. Τα βηματα του ειναι μετριμενα και προμελετημενα.

Ανώνυμος είπε...

παντα οποιες κινησεις εκανε ο προεδρος ηταν με γνωμονα το κερδος και δεν ειπα ποτε να μην εχει αλλα φτιαξε ομαδα και μην χαλας τα ονειρα μας..φυσικα θα δουμε την πορεια των εξελιξεων..
fang1

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΔEΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ. SLAYER