Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Τρεις Μέρες Μόνο...

Χρόνια Πολλά σε όλους!!
Τρεις μέρες μόνο, έλειψα για τις Πασχαλινές διακοπές μακριά από υπολογιστή, ραδιόφωνο και τηλεόραση έτσι ώστε πραγματικά να ξεκουραστεί το θολωμένο από όλη την χρονιά μυαλό και να πάρει δυνάμεις για την συνέχεια.
Τρείς μέρες μόνο έλειψα, μη διαβάζοντας τίποτα σχετικό, και με την επιστροφή διαβάζω το 1ο σχόλιο της τελευταίας ανάρτησης που άφησα στο blog πριν φύγω και μου γυρνάνε τα λαμπάκια ανάποδα... τσάμπα το ταξίδι της ξεκούρασης λέω...έγραψα εκεί κάτι σχετικό...

Τρεις μέρες μόνο λοιπόν, και η πρώτη σχετική είδηση στο ραδιόφωνο πλησιάζοντας την πόλη και έπειτα από πολύ πίεση να αλλάξω σταθμό, να βάλω λέρα σπόρ να ακούσουμε τι γίνεται, είναι ότι η πανθηρώνιοι κάνουν συλλαλητήριο, και σαν να μην έφτανε αυτό στο δελτίο των τρεις να και ο Βεντούρης ο εφοπλιστής να στο παίζει βαρύς βαρύς.
Τρεις μέρες μόνο λοιπόν, για να μάθουμε ποιο και που θα ναι το μέλλον μας, μιας και σε τρεις μέρες όλα πιθανότατα θα χουν κριθεί, τόσο στο Διαιτητικό δικαστήριο, (θα μείνουμε εμείς ή θα ανέβουν από την β), όσο και η έφεση στη δευτεροβάθμια επιτροπή αδειοδότησεις.
Τρεις μέρες ξεκούρασης, τρεις ώρες μετά,  και εδώ είμαστε πάλι ... 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: