Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Στην Πρίζα!!!

Σχόλιο αναγνώστη μας εδώ : http://vissinicoursaros.blogspot.com/2011/04/blog-post_9723.html
μας έβαλε στην πρίζα βραδιάτικα...  Καθίσαμε λοιπόν και ψάξαμε τα επίσημα εισιτήρια που έχουν ανακοινωθεί μέχρι σήμερα, το πόσα είναι, τι εισπράξεις έκαναν, καθώς και το μέσο όρο σε κάθε αγώνα. Οι αριθμοί ήταν αμείλικτοι.... τα στοιχεία τα πήραμε από το επίσημο site της ΠΑΕ το μόνο που δε
βρήκαμε ήταν το ποσό που εισπράχθηκε με τον εργοτέλη, από το συγκεκριμένο αγώνα τα στοιχεία (το πόσα είναι τα εισιτήρια), το βρήκαμε στο site της Λίγκας όπου δυστυχώς δεν έχει το ποσό.
Πάρτε μια γεύση σήμερα και αναλυτικά αύριο μιας και έχουμε δουλέψει κανα 2ωρο αξίζει το κόπο να δούμε συνολικά το πακέτο. Έχουμε και λέμε λοιπόν! :
Κόπηκαν σε Αλκαζαρ και Arena 82384 εισιτήρια που μας κάνει μ.ο ανα αγώνα 5492 θεατές.... είπατε τίποτα???
Εισπράχθηκαν,(χωρίς τον αγώνα με τον Εργοτέλη), 1.000.818 euro.....

Αυτά ως πρώτο πιάτο, ως ορεκτικό, για απόψε... και αν κάποιοι βαρυστομαχιάσουν αύριο έχουμε και γλαρόσουπα...




Share

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΒΥΣΣΙΝΙ ΚΟΥΡΣΑΡΕ-gnak-γιωργο νακα....σε ξερουμε και σαλτα και γαμησου οι μπροστινοι σε ξερουμε....οπως επισης και ολα τα λαμογια του φορουμ....ο κοσμος ειναι μικρος και τα ψευδωνυμα σας τελειωσανε...το νου σας!!!

vissini coursaros είπε...

Πρώτον δεν είμαι ο gnak, δεύτερον με αρέσει που τουλάχιστο είσαι ειλικρινής ως προς το "μπροστινός"!!Τρίτο ξέρω το χω ακούσει και γω!! για όλα φταίει το forum!!! απλά δεν λέτε πιο forum γιατί στη Λάρισα έχει δύο από όσο ξέρω... Αλλά και συ σαν ανώνυμος επισκέπτης θα πρεπε να βάλεις ένα nick ρε παιδί μου, ψάξε, ψάξε δεν θα με βρεις!!

Ανώνυμος είπε...

Γιώργος Νάκας εδώ. Δεν είναι δικό μου το blog αλλά με το συγκεκριμένο ποστ συμφωνώ.Το όνομά μου δεν είναι κρυφό,το δικό σου? Για πες το μας ρε μαγκά μπροστινέ.Α και αφού είσαι μπροστινός,πρόσεχε ποιος είναι από πίσω σου...

Ανώνυμος είπε...

Τι ωραία που μας ζέστανε η λινάτσα σας...

Ανώνυμος είπε...

εγώ δεν ξέρω ποιος ειναι ποιος .... αλλα πολυ γρήγορα αντανακλαστικά έχετε...
στις 12.22 δημοσιευται το πρωτο σχόλιο απο τον ανωνυμο περι vissinikoursarou, gnak κλπ.
στις 12.34 η απαντηση του vissinikoyrsarou και μεσα σε 9 λεπτα απαντα ο νακας....
Αρα... απλό συμπέρασμα....
και να μην ειναι ο vissini koursaros ο νακας το σιγουρο ειναι οτι ειναι κολληταρια και αλληλο-ενημερωνονται... αρα forum-vissinikoursaros-gnak- και ολοι οι υπολοιποι τα ιδια σκατα....

vissini coursaros είπε...

Ρε μεγάλε εσύ ο από πάνω κρίμα που δεν είσαι στην δίωξη! με τέτοιο αστυνομικό μυαλό να πάει χαμένο! Δηλαδή δεν μπορώ να σχολιάσω τη στιγμή που το βλέπω? το pc μου και λόγο δουλειάς είναι ανοιχτό 19 ώρες την μέρα. Δηλαδή τι να κάνω? να περιμένω πότε θα σχολιάσει ο καθένας και μετά να απαντώ. Όποτε βλέπω και κρίνω, απαντώ να μυρίσω τα νύχια μου για το αν θα απαντήσει ο κάθε θιγόμενος? τσ τσ τσ χαραμίζεσαι βρε παιδί μου! Σαίνης σκέτος!