Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Εις Αύριο τα Σπουδαία..

Βέβαια σήμερα είχαμε είδηση πριν λίγη ώρα που δεν είναι άλλη από τον τερματισμό της συνεργασίας του Ζήση Ζιάγκα με την ΠΑΕ. Τούτη την ώρα δεν θέλω να το σχολιάσω. Ξέρω μόνο πως στις δύσκολες εποχές που ζούμε όταν ένας εργαζόμενος χάσει την δουλειά του, σίγουρα δεν είναι και ότι καλύτερο. Για το έργο του πρώτα ως ποδοσφαιριστής, και μετά ως οτιδήποτε άλλο του ανατέθηκε ας μη γράψω, δεν χρειάζεται τούτη την ώρα.
Πάμε παρακάτω όμως τώρα, σε τι άλλο? στις αναμενόμενες αυριανές αποφάσεις !

Αύριο λοιπόν αναμένεται η εκδίκαση, αλλά και η απόφαση για της ομάδες που μας αφορούν άμεσα, δηλαδή Λεβαδειακού, Δράμας, αλλά και τις Τριπολιτσάς.
Μα θα μου πείτε ο αστερίας δεν μας αφορά άμεσα.. Και όμως μας αφορά, θα πω εγώ και θα το σταματήσω εδώ προς το παρόν.
Από κει και πέρα όμως και επειδή όλοι μας ξέρουμε πια για την ύπαρξη της τρίτης (παράνομης), κασέτας, καλό είναι να δούμε πια στάση θα κρατήσουν οι δικαστές με την ομάδα του μοντελοπνίχτη ο οποίος έγινε ο κατήγορος των πάντων.
Μη ξεχνάτε πως ο πρώην γενικός αρχηγός της ομάδας του μεγαλοδικηγόρου, είναι ο μόνος που κατάθεσε ενόρκως, ότι έπειτα από την εντολή του αφεντικού του δωροδόκησε την αντίπαλη ομάδα σε συγκεκριμένο παιχνίδι.
Αυτή η απόφαση θα ναι καθοριστική, γιατί, σε περίπτωση υποβιβασμού της ομάδας της Αχαίας (που πρέπει να υποβιβαστεί σούμπιτη), τότε πιθανόν θα μάθουμε και άλλα πικάντικα., και άλλα σημαντικά, γιατί ο μοντελοπνίχτης από κάπου τους κρατάει..
Άντε να δούμε....
Keep the Faith.



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: