Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Περί Nova...

Πολύς λόγος γίνεται  για το ρόλο της Nova και το πως διασφαλίζει το προϊόν της.
Ένα από εκείνα που άκουσα, τελευταία είναι πως αν το θέλει, θα τους κουνήσει το μαντήλι, και θα ψάχνονται όλοι τους να βρουν τα χρήματα τα οποία τους δίνει.
Θέλουμε δεν θέλουμε η δορυφορική τηλεόραση έχει μπει για τα καλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, εν πολύς είναι εκείνη η οποία τα τελευταία χρόνια, μαζί με τις χορηγίες του οπαπ το συντηρεί.

Βέβαια είναι σίγουρο και πάλι πως με το ελληνικό ποδόσφαιρο, όποιο και όπως κι  αν είναι αυτό, η εν λόγο τηλεοπτική πλατφόρμα αποκομίζει κέρδη, γιατί δεν νομίζω κανείς να την παρακολουθούσε εάν αφαιρεθεί αυτό το τηλεοπτικό προϊόν, ειδικά με τις τιμές που παρέχεται το όλο πακέτο.
Θα ήθελα εδώ να θυμίσω σε όλους πως πλέον η Nova δεν παίζει μόνη της στα δορυφορικά δρώμενα της Ελλάδος, και αυτό γιατί πλέον και ο οτε με το conx tv που εκπέμπεται από την δευτέρα και δορυφορικά, μπορείς με πολύ καλύτερες τιμές να δεις τηλεοπτικά προγράμματα, αλλά και ποδόσφαιρο ανωτέρου επιπέδου μιας και από τα κανάλια του δείχνει το Ισπανικό, το Ιταλικό και το Γερμανικό πρωτάθλημα.
Για αυτόν λοιπόν τον λόγο, και ίσως και για άλλους που δεν ξέρουμε στην παρούσα, η nova δεν πρόκειται να το κουνήσει από το ελληνικό πρωτάθλημα. Υπάρχει και το αντίπαλο δέος, που καραδοκεί, και έτσι θα υπομένει και εκείνη την ώρα και την στιγμή που θα γίνουν 16 οι ομάδες.




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: