Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Τα "Ζουμερά" της Δίκης

Δευτέρα βράδυ και η ανησυχία μας για το μέλλον της ομάδας και την κατηγορία που θα αγωνίζεται την φετινή χρονιά, με καλεί να μείνω καρφωμένος στη τηλεόραση παρακολουθώντας την Δίκη του Κυριάκου Θωμαίδη στο Σκάι
Ώρες, ώρες σκέφτομαι πως όλο το νταλαβέρι γίνεται για χτυπάνε κόκκινο τα μοτεράκια της AGB
Γράφω παρακάτω, τα όσα "ζουμερά" ειπώθηκαν για τα στημένα καθώς στην εκπομπή καλεσμένος ήταν ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας :

* Σε άλλες πέντε περιπτώσεις θα ασκηθεί δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα κύριο Φάκο αύριο * Οι διώξεις θα αφορούν ομάδες Β & Γ εθνικής, και δεν θα είναι μόνο πέντε οι ομάδες που θα διωχθούν, καθώς πολλές περιπτώσεις αφορούν "ζευγάρια" αγώνων.
* 39000 συνομιλίες, (70.000 ώρες), οι οποίες δεν έχουν απομαγνητοφωνηθεί καθότι η ΕΥΠ δεν διαθέτει το κατάλληλο προσωπικό για να τις απομαγνητοφωνήσει. Η συνέπεια αυτού του γεγονότος είναι πως κάποιοι μπορεί να μην κληθούν ποτέ για να καταθέσουν.
* Μέχρι σήμερα μόνο 1000 συνομιλίες έχουν μπει στο κατάλογο του αθλητικού εισαγγελέα.
* Βασίλης Τεροβίτσας! Πρώην αρχιδιαιτητής καλείται πλέον και στον ανακριτή για το συσχετισμό των αγώνων με τους ορισμούς των διαιτητών!.
* Ακούσαμε στην εκπομπή τον Μαχλά με τον κοντό δικηγόρο να "μαλώνουν" για το πια από τις δύο ομάδες που εκπροσωπούν είναι η μεγαλύτερη "επαρχιακή". Προφανώς την ΑΕΛ δεν την μετράν ως επαρχία, γιατί δε μπορώ να φανταστώ ότι είναι τόσο ξεχασιάρηδες..
* Επίσης ακούσαμε τον κύριο Φάκο να λέει πως θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης για υποβιβασμό της Παναχαΐκής
* Είχαμε την έκρηξη του κοντού δικηγόρου όταν βγήκε ο πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής της Β εθνικής, που δυστυχώς για τον πρώτο ο κοντός των τύλιξε σε λαδόκολλα...
* Παλιάνθρωπο, ψεύτη, βρομιάρη, και πολλούς άλλους χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπο του προέδρου της πειθαρχικής επιτροπής κ Κατσή, εκστόμισε ο κοντός, και εκείνος έκανε τουμπεκί...
* Αν υποβιβάσετε  τον Λεβαδειακό ανεβαίνει ο Πανσεραικός λέει ο κούγιας. Όχι ανεβαίνει η Λάρισα απαντάει ο Κατσής, ενώ προηγουμένως έχει παραδεχτεί ότι τον διόρισε στην θέση του ο περούκας του Πανσεραικού.
* Έχασε τόσο τα λόγια του ο δικαστής, που ανάγκασε τους υπολοίπους προσκεκλημένους του πάνελ, να ψιθυρίζουν στον παρουσιαστή να του κλείσει το τηλέφωνο, προφανώς για να μην ξευτελίζεται άλλο.
* 2:36 βγήκε ο πρώην πρόεδρος της Ηλιούπολης κος Χάλκος με συνέπεια ο κούγιας να αποχωρήσει, έχοντας έτσι την πρώτη αποχώρηση στην φετινή Δίκη.
* Δεύτερη παρέμβαση Κατσή μετά την αποχώρηση Κούγια, ο οποίος ανήγγειλε την παραίτηση του.
* Αύριο, αν μπορέσει να πετάξει από Θεσσαλονίκη θα έχουμε τις αποφάσεις που αφοράν τις ομάδες της Β εθνικής.

Αυτά λοιπόν ήταν τα ζουμερά της Δίκης στον Σκάι... 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: